Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenworkshops in Zuid-Holland

De Zus van Tante Til - Den Haag


Servies beschilderen en ook nog smullen in het Haagse Art Depot Huiskamer Atelier van de Zus van Tante Til!
Het kunstzinnge huiskameratelier staat open voor iedereen die zich enkele uren een kunstenaar wil voelen. Het mooiste servies staat klaar om beschilderd te worden! Het huiskameratelier is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeestjes en maidenparties en overige creatieve groepsactiviteiten.

Gezelligheid is troef en kent geen tijd............ dat wil zeggen, dat je bij de Zus van Tante Til ruim 3 uur onder de pannen bent en dat de koffie en thee en veeeeeeeeeel lekkers bij de koffie en thee gratis is.
Ondertussen........zit je wel met het puntje van je tong uit je mond het mooiste servies voor je vriendin die gaat trouwen te beschilderen (of wellicht wel voor jezelf).

Je lievelingsmuziek mag je gewoon zelf meenemen en lekker hard draaien en meezingen.... of je pakt een c.d.tje uit de kast van de Zus van Tante Til.
Er is ook nog veel extra’s te beleven, zoals een Waanzinnig Workshopthema of de Tuttige Bingo in combinatie met een High Tea.

Alle groepen van 8 - 38 personen zijn meer dan welkom!
Motto van de Zus van Tante Til: creeer je eigen creativiteit!

De Zus van Tante Til
Tel: 0703635463
Mobiel: 0614335645
Contactpersoon: Maggie ten Velden

info@dezusvantantetil.nl
www.dezusvantantetil.nl

 


De Zus van Tante Til

Chocolaterie de Lelie  - Delft


Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit? Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie! Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij? Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade....
Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje.

Tot ziens!

Chocolaterie De Lelie
tel. 015 - 212 03 63
fax 015 - 214 78 70
www.chocoladeworkshops.nl

 


Hobbijou - Den Haag-Ypenburg


In Den Haag-Ypenburg is Hobbijou gehuisvest. Het gezellige atelier biedt plaats aan maximaal 30 cursisten.
Het is de ideale plaats voor een creatieve teambuilding, maar ook voor een workshop met vrienden en vriendinnen of juist een vrijgezellenfeestje.
Hobbijou staat voor gezelligheid en flexibiliteit. Naast diverse workshops bieden wij ook diverse korte cursussen aan!

cursussen:
cursus schilderen (6 lessen)
cursus tekenen (6 lessen)
cursus aquarelleren (6 lessen)
cursus sieraden maken (6 lessen)
cursus fotografie (4 lessen)

workshops:
workshop sieraden maken
workshop mozaïeken
workshop porselein schilderen
workshop bonbons maken (echte!)
workshop high tea (smullen maar!)
workshop tuinbeelden maken
workshop beelden maken
workshop schilderij maken
workshop tassen maken
workshop tapas maken en smullen
workshop wijn proeven

In onze kralenwinkel kan iedereen inkopen doen voor zijn/haar thuishobby. Ook verkopen wij schildersbenodigdheden zoals doeken, penselen en acrylverf. Bekijk onze website www.hobbijou.nl en proef de sfeer van Hobbijou.

Omdat wij veelal in de avonduren workshops en cursussen geven, is de winkel overdag beperkt geopend. (openingstijden di, do en vrij 10.00-14.00, woendag 10.00-11.30, vrijdagavond 19.00-21.30 en zaterdag 10.00-16.00).

Hobbijou
Henricuskade 101A
2497 NB Den Haag-Ypenburg
Tel. 06 - 25 20 40 77
atelier@hobbijou.nl
www.hobbijou.nl

 


Kooklokaal Kookstudio & Taveerne aan het Braassemermeer - Oude-Wetering


Het Kooklokaal is de perfecte plaats voor uw bedrijfsuitje, afscheid van een collega, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden tot 55 personen. U wordt ontvangen op een sfeervolle locatie aan het Braassemermeer, te midden van rust en ruimte in het Groene Hart (5 min. van de A4). Daar bereidt u diverse gerechten voor een heerlijke lunch of diner en krijgt u veel praktische tips, waarna u onder het genot van een drankje de zelfgemaakte heerlijkheden gaat nuttigen.
Het tijdstip van aanvang is tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kooksessie duurt ca. 4 uur, maar kan naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een wijnproeverij of vliegerworkshop. Tijdens het koken wordt u begeleid door één of meerdere ervaren kookdocenten.

Wij bieden een ruime keuze aan menu’s van over de hele wereld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het moderne Japanse koken, een Spaans tapas menu of het Afternoon Tea koken, waarbij je de lekkerste hartige en zoetige hapjes maakt met zelfgemaakte  bonbons en een theeproeverij.

Wij bieden tevens vergaderfaciliteiten tot 50 personen, waarbij een lunch of aansluitende kookworkshop als leuke afsluiting voor een dag vergaderen tot de mogelijkheden behoren.

Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaal middag of avond vol:
     • Service en persoonlijke benadering,
     • kwaliteitsproducten van lokale groentemannen, poeliers en slagers,
     • onbeperkt gebruik van hoogstaande Boliviaanse koffie (Illimani) en thee (Dilmah),
     • 7 dagen per week geopend,
     • rolstoelvriendelijk.

Kooklokaal
Tel. 085 - 877 11 18
info@kooklokaal.nl
www.kooklokaal.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Vrijgezellenworkshops op locatie in Nederland