Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Decoratie & Feestbenodigdheden in Zuid-Holland

Ballonhangers - snel & eenvoudig uw huiskamer, feestzaal, feestlocatie of partytent met mooie ballonnentrossen versieren


Dit is d oplossing voor een oud probleem. U heeft geen touw, draad of plakband meer nodig om de ballonnen aan elkaar vast te maken! Een revolutionaire manier om ballonnen op te hangen voor alle gelegenheden. Het is eenvoudig en snel en u creert een prachtig display.
Het ophangen van ballonnen is vaak een tijdrovend, onhandig en frustrerend proces. Maar niet langer...

De ballonhangers kunnen als volgt worden geleverd:

Kamerpakket: 2 Troshangers (8 ballonnen per hanger) + 4 Hoekhangers (3 ballonnen per hanger)
prijs: € 4,95 incl. btw en verzendkosten

Troshangers (10 troshangers per verpakking)
prijs: € 12,38 per verpakking incl. btw en verzendkosten

Hoekhangers (10 hoekhangers per verpakking)
prijs: € 6,18 per verpakking incl. btw en verzendkosten

De ballonhangers zijn herbruikbaar.

De ballonhangers worden zowel aan particulieren als aan bedrijven verkocht.

www.ballonhangers.nl
 


Ballonhangers

Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel.
Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.

Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl
 
Party Eiland - Vlaardingen


De bruiloft, een speciale dag vol details.

Een huwelijk is een evenement dat u tot in de puntjes verzorgd wilt hebben. Party Eiland voorziet in alle details die nodig zijn; ringkussens, bruidssuikers en bruidstaarten, grote helium trouwballonnen, bruidsbogen, de rode loper of duiven om na de plechtigheid los te laten.

Advies over trouwcadeaus en versieringen is bij Party Eiland in goede handen. Naast de verhuur van feestkleding kunnen huwelijksgasten ook de formele smoking, jaquet of rokkostuum huren bij Party Eiland. Vrijgezellenfeesten scoren ook altijd bij Party Eiland een mooi pak.

U vindt bij ons ook: ruime keuze drukwerk als uitnodigingen, tafelnaamkaartjes en bedankkaarten.
Bijzondere bedankcadeautjes en cadeaus voor de kinderen.

Party Eiland
tel. 010 - 434 58 50
www.partyeiland.com
 


Maessen Tenten - Oegstgeest


Laat uw feest niet in het water vallen.

Het geven van een feest in de buitenlucht is in Nederland altijd weer een grote gok. Nergens lijkt de barometer flexibeler dan hier. Maar regen of niet, een ‘outdoor party’ krijgt gewoon nt dat ietsje meer wanneer het overdekt is. Buiten de regen kunnen wij u veel meer zorgen uit handen nemen. Bij Maessen huurt u een “slechtweer”-verzekering van top klasse.

Uitgebreid servicepakket
Maessen verhuurt niet ‘zomaar’ tenten. Wij kleden uw evenement volledig aan naar w wensen. Groendecoratie, water- en stroomvoorziening, verlichting, verwarming, stoffering, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zelfs luxe sanitaire voorzieningen met een hoge graad van hygine ontbreken niet aan ons uitgebreide servicepakket.

Uw feest, groot of klein, particulier of zakelijk, mag niet in het water vallen. Daarom is het vanzelfsprekend dat al onze producten en diensten van hoge kwaliteit zijn. Zoals ook de opbouw en afbraak van de door u gehuurde tent bij ons in vertrouwde handen is.

Maessen Tenten
tel.  071 - 565 22 55
fax 071 - 565 25 25
www.maessententen.nl

 

Maessen Tenten

Maessen Tenten

Voorne Putten Events & Verhuur - Rockanje & Spijkenisse


Wij creren op bijna iedere plaats een overdekt onderkomen van 15 tot 1.500 personen.

Of u nu kiest voor een partytent, een spantent of een feesttent (Aluhal), u kiest in ieder geval voor degelijkheid en uitstraling.
Onze tenten voldoen aan alle gestelde eisen. De tenten bestaan uit vlamvertragend tentdoek en wij bouwen volgens de wettelijk gestelde overheidseisen.

Onze tenten zien er verzorgd uit en zijn dus uitermate geschikt voor elke presentatie.

Met opslag in Spijkenisse en Vierpolders zijn wij altijd dichtbij, en dat merkt u aan de lage bezorgkosten.

Voorne Putten Verhuur is partner van “Die 2 Evenementen”, waardoor wij in staat zijn het gehele traject van aankleding en catering voor u te verzorgen. Decoratieve aankleding en muziekinstallaties voor grote en kleine evenementen zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen.

Voorne Putten Events & Verhuur
Tel. Rockanje 0181-400012
Tel. Spijkenisse 0181-687080
info@vp-verhuur.nl
www.vpverhuur.nl
 


Voorne Putten Events & Verhuur

B&J Services - Katwijk


Maak het organiseren van uw feest tot een feest!

Een festiviteit organiseren is een hele klus en er komt altijd meer bij kijken dan u had voorzien.
B&J partyverhuur en verzorging maken het organiseren van uw feest tot een feest.

Door inzet van eerste klas materialen die zorgvuldig schoongemaakt en getransporteerd worden.
Zoekt u naar een artikel dat niet in ons assortimentsoverzicht vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op wellicht dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Naast de verhuur kunt u bij ons ook terecht voor de complete verzorging van feesten, partijen en evenementen.
In samenwerking met onze partners (veelal klanten van de verhuurafdeling) kunnen wij alles voor u organiseren, regelen en verzorgen.

B&J Services
tel. 071 - 401 99 24
fax 071 - 401 99 78
e-mail
www.bjservices.nl
 


Kontent Tentenverhuur - Bodegraven


Bij het organiseren van een feest, evenement of speciale gebeurtenis kan het vinden van de juiste accommodatie een probleem opleveren. Ook kunnen weersomstandigheden een openlucht evenement danig verstoren. Het inhuren van een tijdelijke en flexibele accommodatie in de vorm van een tent biedt dan de oplossing.

Kontent Tentenverhuur
tel. 0172 - 61 19 90
fax 0172 - 61 13 76
www.tentenverhuur.nl


 

Kontent Tentenverhuur 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Feestartikelen online