Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Decoratie & Feestbenodigdheden in Zeeland

Ballonhangers - snel & eenvoudig uw huiskamer, feestzaal, feestlocatie of partytent met mooie ballonnentrossen versieren


Dit is dé oplossing voor een oud probleem. U heeft geen touw, draad of plakband meer nodig om de ballonnen aan elkaar vast te maken! Een revolutionaire manier om ballonnen op te hangen voor alle gelegenheden. Het is eenvoudig en snel en u creëert een prachtig display.
Het ophangen van ballonnen is vaak een tijdrovend, onhandig en frustrerend proces. Maar niet langer...

De ballonhangers kunnen als volgt worden geleverd:

Kamerpakket: 2 Troshangers (8 ballonnen per hanger) + 4 Hoekhangers (3 ballonnen per hanger)
prijs: € 4,95 incl. btw en verzendkosten

Troshangers (10 troshangers per verpakking)
prijs: € 12,38 per verpakking incl. btw en verzendkosten

Hoekhangers (10 hoekhangers per verpakking)
prijs: € 6,18 per verpakking incl. btw en verzendkosten

De ballonhangers zijn herbruikbaar.

De ballonhangers worden zowel aan particulieren als aan bedrijven verkocht.

www.ballonhangers.nl
 


Ballonhangers

Ballon & Ko - Oost-Souburg


Ballon en Ko is uitgegroeid tot een volwaardig ballonnenbedrijf. Uiteraard verkopen we ballonnen en ballontoebehoren, maar ook de verhuur van heliumcilinders alsmede de levering van bedrukte ballonnen worden door ons verzorgd.

Ons specialisme is echter ballonnendecoraties. Voor iedere gelegenheid kunnen wij fantastische creaties vervaardigen. Spetterend of subtiel, chique of extravagant of iets er tussenin.
Onze decoraties hebben al velen versteld doen staan. Kleine details én net die extra meerwaarde is waarin wij ons onderscheiden. Het toonaangevende ballonnenmerk Qualatex ® heeft ons niet voor niets het certificaat ‘balloon-artist’ toegekend.

Het is ook mogelijk via Ballon en Ko entertainment in te huren. Het betreft hier personen die als bijv. clown ballonnen modelleren (beestjes vouwen) en schminken. Tevens is het mogelijk om KoBuS (zanger & entertainer) te boeken.

Ballon & Ko
tel. 0118 - 47 27 53
fax 0118 - 47 10 34
e-mail
www.ballonenko.nl

 


Soolsma party verhuur - Vlissingen


Van de huur van één theelepeltje tot de complete inrichting en aankleding van uw feest. Dat is in het kort wat wij voor u kunnen betekenen.

Al meer dan 45 jaar bieden wij zowel bedrijven als particulieren een compleet verhuurassortiment om elk feest tot een succes te maken. Denk hierbij aan tuinfeesten, bruiloften, recepties en (bedrijfs)openingen. Daarbij richten wij ons met name op de Zeeuwse markt.

Sinds 2000 zijn we gevestigd op het bedrijventerrein Vrijburg tussen Middelburg en Vlissingen.
Ons “jasje” begint door de uitbreiding van ons assortiment de afgelopen jaren nu echt te klein te worden, zodat we nog dit jaar ons magazijn gaan uitbreiden.

Ook de komende tijd zal ons assortiment worden aangepast en uitgebreid. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk op uw wensen in te spelen. Voor suggesties, op- en aanmerkingen houden wij ons graag aanbevolen! Wij wensen u veel plezier en succes met (de organisatie van) uw feest en hopen dat onze bijdrage daarin tot volle tevredenheid zal zijn.

Soolsma party verhuur
tel.  0118 - 41 42 70
fax 0118 - 46 17 36
e-mail
www.soolsma.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zeeland - Feestartikelen online