Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenworkshops op locatie

Smartlappenworkshop + CD opname - Amsterdam & op locatie


In een kroeg op de Amsterdamse Zeedijk krijg je eerst zangles van juf Mies.
Daarna ga je met onze accordeonist & tekstboekjes oefenen voor de cd opname. Uiteraard is er plek voor de nodige solo’s, er komen ongeveer 10 nummers op de cd. Deze krijg je, of je wilt of niet, na afloop mee naar huis. Een en ander duurt 2 uur en kost 1 - 27 personen 375 euro, daarboven 13 euro p.p.
Zangles verplicht vanaf 20 personen (75 euro). Je krijgt 1 cd mee die je zelf dupliceren kunt, wij kunnen dat ook ter plekke doen, de kosten zijn 3,50 euro per cd.
De workshop is ook mogelijk op locatie elders.

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis.
Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!


Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag? Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

Van Aemstel Produkties
tel. 020 - 683 25 92
gsm 06 - 53 90 90 90
e-mail
www.amsterdamexcursies.nl
 


Estique: Workshops, Kleur, Kleding, Stijl en Make-up


Het dragen van de juiste kleuren en kleding bepaalt of je er goed uitziet of niet. In de goede kleuren oog je frisser en stralender. Tijdens de workshop ervaar je hoe sterk het effect is van kleur. Gedurende een kleuranalyse zie je hoe je de unieke combinatie van huid, haar en ogen kunt versterken door je kleuren van kleding en make-up op elkaar af te stemmen. Je leert hoe eenvoudig het is kleuren te kiezen die je uitstraling ten goede komen. De ene kledingstijl zal beter bij je passen dan de andere.

Na de workshop “stijl” weet je waarop je moet letten en koop je alleen nog kleding die perfect zit en je sterke kanten accentueert. Make-up mag aanwezig zijn, maar niet domineren.
De juiste make-up zorgt voor een natuurlijk accent. In de workshop “make-up” leer je werken met een effectief 10-stappenplan.

Bruiden
Je trouwdag is ongetwijfeld de mooiste dag van je leven! Natuurlijk wil je er voor deze gelegenheid op je allerbest uitzien. Heel belangrijk bij een stralende bruid is harmonie in kleur en stijl. Je wilt een fantastische bruidsjurk, schitterende sieraden, bijpassende schoenen en een fleurig bruidsboeket.

ESTIQUE zorgt voor je totale uitstraling: van kleurenanalyse tot kledingadvies, van make-up tot de beste kleuren van je boeket.

ESTIQUE verzorgt workshops door heel Nederland.

Estique
tel. 076 - 565 01 88
e-mail
www.kleurenstijl.com
 


Estique

Sierart Exclusive


Sierart verzorgt workshops sieraden maken op een locatie naar wens.

Gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest uw eigen creatie vervaardigen. Of u creatief bent of niet, na een korte uitleg en onder begeleiding kan iedereen een leuk sieraad maken!

Er zijn verschillende technieken en materialen zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en stijl past. Elegant, chique, modern, klassiek uitbundig of ingetogen.

Een workshop duurt ongeveer 3 uur.
De workshops worden gegeven op maandag - vrijdag na 18.00 uur en op zaterdag.

Kijk voor meer informatie op www.sierart.nl.

Sierart Exclusive
e-mail
www.sierart.nl
 


Voice Joy


Workshop Circle Singing / Jazz improvisatie zang

Het doel van de workshop Circle Singing is d.m.v. stemmen muziek te maken. Het geeft een geweldig gevoel als je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken.
Deze workshop zal je verbazen over de mogelijkheden van je stem en hoe je hiermee kan improviseren. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt. Lekker zingen en gek doen zonder bladmuziek. Alle ideeën zitten immers al in je hoofd.

Circle Singing is in het kort: met elkaar improviseren en d.m.v. herhaling van ritme en melodie komen tot muziek. Het is een vrolijke workshop waarin we goed naar elkaar zullen luisteren.
Voeg daar een tikkeltje drama aan toe en je hebt een zeer gezellige middag/avond waarin je elkaar op een andere manier zal leren kennen.

De workshop kan op iedere locatie gegeven worden. Aan huis, maar ook in een gezellig restaurant waar je dan een ruimte huurt. Een dergelijke ruimte kost ongeveer 80 euro en is meestal gratis als je daar de lunch of diner gebruikt.

Voice Joy
tel. 030 - 670 53 06
gsm 06 - 23 41 93 41
e-mail
www.voicejoy.nl
 


Samiera Buikdanseres en Waarzegster


De buikdansworkshop duurt 1,5 uur en kan plaatsvinden in de Studio van Samiera in Groningen of op een andere lokatie overal in Nederland, bijv. in je huiskamer, café, enz.

Programma:
Terwijl iedereen op een oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oriëntaalse dans.
De verkleedmanden gaan open, iedereen kiest een heupsjaaltje en een hoofdsjaaltje, en Samiera kleedt de aanstaande bruid in het wit. Er volgt een korte buikdansles afsluitend met een groepsdans. Pauze met Turkse Mintthee uit oosterse theeglaasjes. Samiera vertelt over de geschiedenis van het buikdansen, leuke wetenswaardigheden. Dan komt het moment waarop iedereen wacht: Samiera leert de bruid dansen met een witte sluier en de bruid voert een buikdansshow op voor haar vriendinnen. Einddemonstratie door Samiera van een bijzondere buikdans.

Extra’s
* Workshop van 2 uur incl. Oosterse hapjes/lekkernijen
* Slang: Samiera danst met de slang, vertelt over de slang en iedereen mag met de slang op de foto
* Workshop buikdansen in combinatie met een waarzeg sessie (tarotkaarten)

Samiera
tel. 050 - 5261465
gsm 06 - 53 18 97 55
samiera@planet.nl
www.samiera.nl
 


Lazuli Cursuscentrum  - Utrecht, Zeist & op locatie


Professionele workshops aan de gracht voor iedereen!

Lazuli Cursuscentrum biedt cursussen en workshops in Utrecht, Zeist en op locatie. In Utrecht zijn wij gevestigd in een rijksmonument aan de Oude Gracht (naast Tivoli). Er is een nieuwe workshopruimte op straatniveau én een sfeervolle, grote, authentieke werfkelder.

Het Lazuli-team bestaat uit 16 professionele en enthousiaste docenten. Door de  kwaliteit van onze docenten is het altijd mogelijk om een speciaal thema aan een workshop toe te voegen.

Heldere communicatie, goede catering en een prettige sfeer waarin iedereen zich welkom voelt, is heel belangrijk voor ons. Met veel plezier laten we mensen ontdekken dat er meer mogelijk is dan ze zelf hadden gedacht!

Heb je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of wil je samen met wat mensen eens iets anders doen, kom dan bij ons!

Aan groepen vanaf 8 personen geven wij de volgende workshops:
Mozaïeken, theatersport, speksteen bewerken, boetseren, schilderen, keramiek beschilderen, zen meditatie, lichaamswerk, percussie, zingen, improvisatie, mandala tekenen, yoga, kleurenworkshop etc.

      
  Voor grote groepen is een combinatie van activiteiten ook mogelijk.
       •  Wij verzorgen ook diverse lunches.
       •  Omdat wij ook een professionele vergaderlocatie zijn is een combinatie van een workshop en een vergadering zeer
           goed mogelijk.
       •  Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

Kijk op onze website voor meer informatie en reacties van deelnemers aan onze activiteiten.

Contactpersoon:
Irma Schepers-Luken

Lazuli Cursuscentrum & Zaalverhuur
Oude Gracht 243 & 243 a/d Werf
3511 NL Utrecht
tel. 030 - 22 31 772
gsm 06 - 17 394 372
info@lazuli.nl
www.lazuli.nl
 


Lazuli Cursuscentrum Workshops

Dazzling Cocktails - op locatie in Nederland


Mojito, Caipirinha en de onovertroffen Strawberry Martini. Je schudt ze binnenkort zo uit je mouw, nadat je de workshop Cocktails shaken hebt meegemaakt.

In circa twee uur tijd krijg je les in het shaken van de lekkerste (non-)alcoholische drankjes. Aan het eind van de middag/avond ben je een volleerd cocktailshaker... en proever!

Workshop
Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: € 29,60 p.p. (excl. btw)
Minimaal aantal deelnemers: 8 personen

Verkorte workshop
Tijdsduur: 1,5 uur
Kosten: € 21,60 p.p. (excl. btw)
Minimaal aantal deelnemers: 8 personen

Deze workshop kunnen op onze eigen locaties plaatsvinden in:
’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen, Breukelen, Utrecht, Breda en Geldermalsen. Daarnaast kan de workshop ook elders op locatie worden gegeven. U kunt uw wensen hieromtrent aangeven.

Bij onze vaste locaties kunnen wij u verschillende arrangementen aanbieden.

Dazzling Cocktails
Laageinde 15
4191 NR Geldermalsen
Tel. 0345 - 57 07 12
Fax 0345 - 57 05 19
info@dazzlingcocktails.nl
www.dazzlingcocktails.nl
 
Vrijgezellenworkshops in de regio:
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home