Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenfeesten in Noord-Holland

Baantjerspeurtocht  - Amsterdam


Beleef Baantjer!

Ontdek Amsterdam door de ogen van rechercheur De C.o.c.k. Deze spannende speurtocht is leuk voor jong en oud!
Onze spelleiders ontvangen u graag in de Warmoesstraat.

U verkent Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert u een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Inspecteur Arie of zijn nichtje Corry de Cock helpen u graag op weg naar het lijk aan de kerkmuur. Hiervan moet uiteraard de identiteit worden vastgesteld.

U pauzeert wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantertune oefenen, goed voor 10 punten. Daarna moet u onder andere nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van de Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. Deelnemers dienen een mobieltje of digitale camera mee te nemen!!

Voor de leden van het beste team hebben we uiteraard een passende prijs. U kunt de dag eventueel afsluiten met een Moorddiner.

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis.
Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van onze arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!


Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van de complete Lachdag? Voor 10-250 personen een uurtje of een heel programma.

Bekijk de filmpjes op onze website!

Filmpje!

Bureau Van Aemstel Produkties
tel. 020 - 683 25 92
gsm 06 - 53 90 90 90
e-mail
www.amsterdamexcursies.nl
 


Summit Sports for boys & girls  - Wijk aan Zee


Ben je op zoek naar een spectaculaire dag voor een vriend of vriendin die binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Dan heeft Summit Sports de dag voor jou.
We organiseren van top tot teen een sportieve en spectaculaire dag. Met bijvoorbeeld Blokarting, Power-Kiting en Coast-Rafting. Wij hebben een aantal leuke arrangementen samengesteld, maar je kunt deze ook zelf samenstellen met behulp van onze eventcalculator op onze site www.summitsports.nl.

Speed & Beach arrangement
Summit Sports heeft voor u een avontuurlijk en sportief arrangement vol snelheid en avontuur. Blokarting is wind en snelheid, Blokarting is zeilen zonder water en Blokarting is heel eenvoudig te leren. In nog geen vijf minuten vertellen onze professionele blokartinstructeurs hoe u de kart moet besturen en u kunt direct van start. Daarna is er volop ruimte om te racen, uw stuurkunsten te testen, heerlijk te ‘cruisen’ of misschien is het wel tijd voor een GPS Race.
Na het blokarten kunt u even genieten van een drankje op ons gezellige terras om u vervolgens gereed te maken voor de strijd op het beachflingo veld. Beachflingo is een unieke variant op het beachvolleyball, een flitsend actiespel dat zich onderscheidt door de speciale bal niet met de handen te spelen maar met behulp van een elastisch hesje. Met deze mini-trampoline wordt een ‘bounce-effect’ bereikt. Het bouncen oftewel het terugveren is op een snelle manier onder de knie te krijgen en zorgt voor hilarische momenten. Na alle inspanning komen wij terug bij ons strandpaviljoen de SunSeaBar waar u kunt gaan genieten van zon, zee en het prachtige strandleven.

Kijk op www.summitsports.nl voor meer informatie.

Minimum:   1 deelnemer
Maximum:  500 deelnemers / meer deelnemers op aanvraag
Prijs:         vanaf € 25,00 per uur

Summit Sports
tel. 0031 251 37 49 77
fax 0031 251 37 49 78
e-mail
www.summitsports.nl
 


Vis, vaar en feestevenementen Nestor  - Den Helder


Nestor bachelors party, het volmaakte afscheid.

Terwijl de matrozen zich te buiten gaan met hengels, haken, lood en pieren, zorgt de kombuiskok voor een gigantische lekkere barbecue met het lekkerste vlees, gestoofde, gerookte of gebakken vis, salades, stokbrood met kruidenboter en alle sauzen die je maar kunt bedenken, toetje toe en richting TEXEL of DEN HELDER.

Ms “Nestor”
tel. 0227 - 51 16 00
e-mail
www.makreelvissen.nl

 

Top Tours cityEvents  - Amsterdam


Welkom op de Wallen

Een gezellige wandeling door de Amsterdamse rosse buurt. Wij nemen je mee naar de meest boeiende plekken van de oude binnenstad en de walletjes. De gids vertelt over het ontstaan van de stad, monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en het Amsterdamse Chinatown.

Natuurlijk komen we over de wallen en weet de gids alle ‘ins en outs’ over de dames van plezier en het sekswerken. Laat je verrassen en ga mee langs beruchte bordelen, peeskamers, sekstheaters, de bananenbar en het erotisch museum.
Beleef de meest besproken buurt van Nederland.

Tijdens de tour houden we pauze in een uniek proeflokaal uit de 17e eeuw. Geniet van een pikketanissie of een oud Hollandse likeur. Ontdek ‘Venusolie’!

Na de twee uur durende wandeling brengt de gids je naar ’t Sluisje in de Torensteeg. Een uniek restaurant waar je vermaakt wordt met een hilarische maar keurige travestieshow. Zij serveren een driegangen steengrill menu. Een avond om niet snel te vergeten...

Arrangement (circa 4,5 uur) - 8 tot 80 personen
Inclusief rondleiding, likeurtje, driegangen diner en speciale show!

De wandeling is ook los te boeken.

Top Tours cityEvents
tel. 020 - 620 93 38
fax 020 - 620 93 57
e-mail
www.toptours.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Noord-Holland - Vrijgezellenfeesten door het hele land