Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenfeesten in Noord-Brabant

Experience-Island ’t Blauwe Meer - Loon op Zand


Evenementenlocatie Experience-Island ’t Blauwe Meer beschikt over een 44 hectare groot terrein variërend uit strand, water, open vlaktes en dichte bossen. Een locatie zonder beperkingen waar de basis is gelegd voor alles op het gebied van gemotoriseerde en niet gemotoriseerde outdoor beleving.

De basis van onze locatie is een multifunctioneel hoofdgebouw alsmede de unieke drijvende overdekte terrassen welke samen plaats bieden aan groepen tot ruim 750 personen.

Kortom een evenementen bedrijf welke behoort tot de grootste evenementenlocaties van de Benelux, geschikt vanaf 10 tot meer dan 10.000 personen.

Experience-Island ’t Blauwe Meer
tel. +31 (0)416- 36 53 93
fax +31 (0)416 - 36 20 19
e-mail
www.experience-island.nl
 


Puur! Buitensport & Kanoverhuur  - Valkenswaard


Rondom het stroomgebied van de Dommel organiseren wij onze recreativiteiten, met als hoofdactiviteit kanoverhuur. Een op maat gemaakt programma dat geheel bij u en uw gezelschap past, is onze specialiteit.
Om de drukbezette weekenden te ontzien is het ook mogelijk om met collega’s of vrienden na werktijd te komen recreëren, afgerond met bijvoorbeeld een geheel verzorgde en vooral smakelijke barbecue.

Naast kanoverhuur zijn Jeux de Boer, Malpie-Cruisen, Boerengolf, Kick Bike Steppen, ATB-ritten (met of zonder begeleiding), Survival-parcours, Schiet-Clinics, Loltrap-fietsen, Solex rijden en Paintball enkele van de activiteiten die wij kunnen aanbieden. Sportief, actief, creatief of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgde uitstapje: de sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje, van eenvoudige broodmaaltijd tot uitgebreid culinair feestmaal en/of feestavond.

Puur! Buitensport & Kanoverhuur
gsm +31 (0)6 10 94 11 37
fax +31 (0)40 - 848 75 51
e-mail
www.puurkanoverhuur.nl
 


Café De Rooie Sok  - Valkenswaard


Café De Rooie Sok is dé plek bij uitstek voor kleinere gezelschappen (tot 100 personen). Natuurlijk kun je er heerlijk eten en geweldig feesten maar je kunt er ook naar wens entertainment bij boeken.  Als jullie dat  wensen organiseren wij ook jullie overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklasses. Vooral de brede reeks aan ludieke activiteiten maakt De Rooie Sok uniek in zijn soort.

Workshop Vuurspuwen, een zeer geschikte activiteit bij teambuildingsdagen of gewoon voor de fun voor de vrijgezel.
De Spoedcursus Boer(in) of brandweerman/vrouw voor vrijgezellen en/of bedrijfsjubilarissen.

Bel Bart of Evelyn voor meer informatie of arrangementje op maat 040 - 207 53 10.

Café De Rooie Sok
tel. 040 - 207 53 10
e-mail
www.rooiesok.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Noord-Brabant - Vrijgezellenfeesten door het hele land