Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenfeesten in Flevoland

VVC Adventure  - Almere


Vrijgezellenfeest om over na te praten
Natuurlijk hoort de bruiloft de mooiste dag te worden. Maar ook over het voorafgaande  vrijgezellenfeest moet nog lang nagepraat worden! Ben jij aangewezen om zo’n vrijgezellenfeest  te  organiseren? Bij VVC Adventure hebben we alles in huis voor een onvergetelijk  vrijgezellenfeest.
Van  een spectaculair outdoor event vrijgezellenfeest tot een gezellige borrel of etentje na afloop.

Vrijgezellenfeest op maat
Voor een origineel vrijgezellenfeest kun je kiezen uit twee adventures: de spannende Meerkamp Competitie of het intensieve Motorspektakel. Beide adventures kun je helemaal invullen naar  eigen  smaak. Quad rijden of Hummer rijden, motorpeds of paintball, sumo worstelen of rolstoel touwtrekken: bij VVC Adventure maak je een vrijgezellenfeest op maat.

Held op het vrijgezellenfeest
We zetten de aanstaande bruid of bruidegom tijdens het vrijgezellenfeest graag extra in de  schijnwerpers. Daarom kun je kiezen uit twee bijzondere activiteiten, speciaal voor de vrijgezel: een  grottentocht of een helikopterdropping.
Als extra beloning is het mogelijk aan het einde van het actieve vrijgezellenfeest de vrijgezel,  onder  begeleiding van een instructeur een ritje te maken in een Hummer, Porsche of Ferrari.

Natuurlijk houden we het vrijgezellenfeest gezellig en hebben we de nodige  veiligheidsmaatregelen  genomen. Want de bruiloft moet wel doorgaan!

VVC Adventure
tel. 036 - 532 35 80
fax 036 - 532 44 63
e-mail
www.vvc-adventure.nl

 


Sylfe Zeiltochten  - Zeewolde


Zelf tradioneel zeilen (skûtsjesilen) op een platbodem (1910) centraal in Nederland met alleenvarende schipper. Voel de wind in je haren en houd zelf de touwtjes in handen.
Zeilervaring is niet nodig. Maximaal 12 personen. Dus de groep is per definitie actief met het schip bezig.

Het vaargebied, de randmeren nabij Harderwijk, is rijk aan eilanden, stranden en oude havens.
Lekker relaxen in en om het water.

Catering mag je zelf verzorgen maar de schipper kan ook dranken, een lunch, picknick, schippersmaaltijd of barbecue op een eiland verzorgen. Logeren aan boord behoort tot de mogelijkheden. Bob kan dan thuis blijven.
Zeilen is niet alleen voor mannen, op vrachtschepen zoals deze staat meestal een vrouw aan het roer!

Filmpjes staan op de site.

Sylfe Zeiltochten
gsm 06 - 53 46 72 57
e-mail
www.sylfe.nl
 


Mediasaloon  - Zeewolde


Feel like a Star! Maak een echte CD...

Een regelrechte hit: Wordt opgehaald in limousines, neem een echte CD op en ontdek de artiest in uzelf en uw collega’s. Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk...

De mooiste studio van Nederland (waar o.a. Marco Borsato heeft opgenomen), biedt u bij deze aan om op een unieke wijze uw teamspirit te versterken. Op dezelfde manier zoals bekende artiesten dat doen, maakt u bij ons uw eigen CD. U hoort uzelf voor het eerst (!) EN kan tijdens het wachten in onze controlekamer of  loungeroom live meegenieten met uw collega’s, vrienden of familie! Dus niet persé passief in de bar kijken naar een scherm, maar actief meedoen met elkaar! Als de opnames klaar zijn, mixen wij op vakkundige wijze de CD voor u af en ontvangt iedereen een prachtige CD met op de CD-hoes een groepsfoto + bedrijfslogo.

Dit uitje zorgt zeker voor de meest hilarische gebeurtenis van het jaar...

Extra opties:
• een uitgebreide lunch en/of een borreltafel
• workshop Zangtechniek (bij ons in de studio of bij u op locatie)
• met de hele groep opgehaald worden met limousines of feestbus
• professionele dvd van de gehele dag

Mediasaloon
tel. +31 (0)36 522 68 07
gsm +31 (0)6 17 56 49 19
e-mail
www.feellikeastar.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Flevoland - Vrijgezellenfeesten door het hele land