Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Utrecht

Timeless Weddingplanners - Amersfoort


Dit is jouw dag en die moet perfect zijn!

Je gaat trouwen en je ziet je bruiloft als de weerspiegeling van je liefde voor elkaar. Die moet helemaal zijn zoals jullie dat voor je zien!
Feestelijk, origineel en tot in de puntjes verzorgd. Jullie moeten zorgeloos kunnen stralen en genieten. Dat kan als je de hulp inroept van een professionele weddingplanner.

Timeless Weddingplanners ondersteunt je bij het organiseren van julie complete bruiloft. Wij doen dat  precies zoals jij dat wilt. De leuke dingen doe je zelf, de zorgen besteed je uit. En de kosten? Die verdienen we ruimschoots terug door scherpe onderhandelingen met leveranciers en door de bijzondere meerwaarde van onze creatieve ideeŽn.

Wij maken jouw dromen waar, zoals jij dat wilt.

Timeless Weddingplanners helpt jullie om de bruiloft van je dromen te realiseren. Unieke locaties? Wij kennen ze!
Bijzondere bands? Wij weten ze te vinden! Een weddingweekend? Het kan!
Twijfel niet, neem contact met ons op en wij komen langs voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Timeless Weddingplanners
tel. 033 - 750 17 10
gsm 06 - 25 53 87 35
e-mail
www.timelessweddingplanners.nl
 


Wedding & Events Hearts - Baarn


Wedding & Events “Hearts” is een professioneel organisatiebureau, gespecialiseerd in de totale verzorging van huwelijksfeesten en evenementen van uiteenlopende aard. Van de volledige organisatie en coŲrdinatie tot de uiteindelijke uitvoering.
Creativiteit en exclusiviteit staan bij onze organisatie hoog in het vaandel, altijd met oog voor detail.
1001 zaken kunnen wij voor u verzorgen!

U wordt overspoeld met aanbiedingen van fotografen, bloemisten, autoverhuurders en wat al niet meer. Daarom ziet u soms door de bomen het bos even niet.
De organisators van Wedding & Events “Hearts” zorgen ervoor dat u de rode draad niet uit het oog verliest in deze emotioneel beladen periode!

Ervaring, marktkennis en deskundigheid zijn bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gevoelig voor uw wensen, maar zakelijk genoeg om u niet zomaar te overspoelen met buitensporige ideeŽn. Wij weten waar wij kwaliteit kunnen krijgen tegen een redelijke prijs. En met die kennis doet u uw voordeel!
Wij leveren graag onze professionele bijdrage aan uw trouwdag of evenement zelfs last-minute!
Denk aan het bezoeken van locaties, het uitzoeken van de band, ook het (eventueel) spelen van muziek in de kerk. De catering en natuurlijk het vervoer van het bruidspaar en de gasten. En dit is nog maar het topje van de ijsberg van waar u allemaal aan moet denken. Wij willen graag naast u komen zitten op uw roze wolk en tegelijkertijd de hele organisatie uit handen nemen.

Wedding & Events “Hearts”
gsm 06 - 24 70 21 49
e-mail
www.weddingplannerhearts.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Utrecht - Trouwen in het buitenland