Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenworkshops in Utrecht

Expres-Zo!  - Utrecht


Expres-Zo verzorgt creatieve feestjes en workshops vanaf 6 personen in haar kleurrijke atelier. Dit is op loopafstand van het centrum van Utrecht. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

De workshops duren 2,5 tot 4 uur en worden natuurlijk op een gezellige maar ook creatieve manier ingevuld. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak open tussen 10.00 en 22.00 uur.

Jullie maken een leuk en uniek geschenk voor de bruid. Daarnaast is het ook mogelijk een individuele herinnering aan de dag te maken. Tijdens de workshop wordt de gebruikte techniek stap voor stap uitgelegd. De workshops kunnen ook goed gevolgd worden door mensen zonder creatieve ervaring. In het atelier zijn tal van boeken en voorbeelden een inspiratie.
Daarnaast geven wij natuurlijk ook handige tips en tricks.

Koffie, thee en taart zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk in overleg hapjes en drankjes mee te nemen.
Wij verzorgen dan het uiteraard kleurrijk beschilderde servies.

De creatieve onderwerpen waar jullie uit kunnen kiezen zijn:
servies beschilderen (glas of aardewerk), moza´eken of super trendy sieraden maken. Hebben jullie zelf al een idee? Overleg dit dan even.

Expres-Zo!
tel. 030 - 214 49 82
gsm 06 - 10 30 27 22
e-mail
www.expres-zo.nl
 


Pink Pepper  - Utrecht


Pink Pepper bevindt zich midden in het centrum van Utrecht met twee unieke locaties en met een eigen terras aan de Oudegracht!

Dus voor o.a. vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, jaarclubuitjes of zomaar, kun je bij ons terecht!

Wij bieden zowel workshops als arrangementen, dus voor zowel dagvullende activiteiten als een vermaak voor enkele uren, Pink Pepper biedt het allemaal. Uiteraard is het ook mogelijk om op maat te organiseren. Geef je wensen en eisen door en wij gaan ermee aan de slag!

Onze workshops:

CREATIEF
sieraden maken, moza´eken, karikatuur tekenen, schilderen in felle kleuren, vingerverven, actionpainting, muts/handschoenen ontwerpen, hoofd boetseren, kandelaar ontwerpen, slippers/bikini ontwerpen, tas ontwerpen, naaktmodel schilderen, servies beschilderen, lamp ontwerpen, koeien beschilderen in het weiland of stal.

ACTIEF
snowboarden/skiŰn, golfsurfen, coastrafting, Afrikaanse dans, Salsa/flamenco, buikdansen, paaldansen, theatersport, klompdansen.

CULINAIR
Tapas koken, Kookworkshops divers, restaurantje spelen, wijnproeverij, high tea, bonbons maken, taartkunst, wijnproeverij, chocolade proeverij.

EN MEER...
CD opnemen, percussie, mondharmonica, Rappen en beatboxen, fotograferen op boot, boottocht door gracht, stijladvies, decoratieve interieurstyling, cocktails shaken, jodelen, didgeridoo.

Bijna alle workshops zijn met extra hapjes en drankjes te boeken.
Kijk op onze website of bel 030 - 231 77 00.

Pink Pepper
tel. 030 - 231 77 00
e-mail
www.pinkpepper.nl
 


Functio’n Art Creatieve Workshops  - Utrecht


Op een historische locatie aan de rand van Utrecht Centrum organiseert Functio’n Art 7 dagen per week creatieve workshops voor groepen vanaf 6 personen. Voor zowel bedrijven als particulieren. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitstapje, verjaardagsfeest, vriendinnenuitje enz.

Ons aanbod bestaat uit meer dan 12 verschillende workshops. Met klassiekers zoals de workshop ‘Moza´ek’en” en ‘Sieraden maken’ tot en met de unieke workshop ‘Tapas schalen maken’ en de topper ‘Tassen maken’.

Neem snel een kijkje op onze site www.functionart.nl voor foto’s, prijzen en beschrijvingen.

Alle workshops zijn met een boottocht, high tea, lunch of tapasbuffet te reserveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Graag tot ziens aan de Westerkade 2 in Utrecht!
Wij zijn uitstekend bereikbaar per OV en auto, parkeren voor de deur!

Functio’n Art
gsm 06 - 50 67 57 11
e-mail
www.functionart.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Utrecht - Vrijgezellenworkshops op locatie in Nederland