Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Trouwlocatie op het water

De Toekomst zeildagtochten - Hoorn (NH)


Sinds april 2007 is de Toekomst aangewezen als officiŽle trouwlocatie van de gemeente Hoorn. U kunt nu letterlijk in het huwelijksbootje stappen. De ambtenaar van de burgerlijke stand kan u aan boord van de Toekomst in de echt verbinden. Dat is wel zo intiem. Na het ceremoniŽle aansnijden van de bruidstaart kiezen we het ruime sop en kan het feest beginnen.

Het leuke van een feest aan boord is de informele sfeer. Niet gedurende het feest op ťťn plaats zitten, maar je lekker overal kunnen bewegen. Hier een praatje maken, daar weer helpen met zeil zetten. Met oom Jan proberen het schip op koers te houden en je dan weer bij het groepje aan de bar vervoegen. De lounge is zeer geschikt en groot genoeg voor een speech of een leuke act. Je lekker bewegen dus. Sommige bruidsparen kiezen voor een bandje, anderen nemen hun favoriete zeedeetjes mee.

Maakt u wel eerst een afspraak met de schipper om eens aan boord te komen kijken. U krijgt dan een goede indruk van de mogelijkheden van uw huwelijksbootje.

De Toekomst
gsm 06 22 66 80 98
e-mail
www.zeildagtocht.nl
 


Hotelschip Poseidon - vanuit Arnhem (Gld) in heel Nederland te boeken


Een varend trouwfeest, personeelsfeest of vergadering, is altijd uniek op zo’n prachtig schip als de Poseidon.
Het M.P.S. Poseidon is een luxe passagiersschip dat plaats biedt aan maximaal 200 gasten (maximaal 100 gasten kunnen overnachten).

Voor u leggen we graag de loopplank uit, om u van harte welkom te heten aan boord van onze sfeervolle Poseidon. Het schip is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken.
Voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, reŁnie, vergadering, workshops en andere bijeenkomsten bent u bij ons in de beste handen. De scheepsromantiek in combinatie met alle luxe van nu maken uw feest of zakelijke bijeenkomst zoals een presentatie of een kerstdiner een geslaagde en speciale gebeurtenis.
Wilt u een meerdaagse bijeenkomst boeken, dan bieden de hutten aan boord alle comfort voor een aangename overnachting.

Vanuit onze thuishaven Arnhem (Oktober t/m Maart) zijn we in heel Nederland te boeken.Voor meer informatie: www.hotelschipposeidon.nl


Trouwlocatie Naupar


Bij de Naupar worden uw dromen werkelijkheid.
Naupar biedt u de mogelijkheid elkaar het Ja-woord te geven al zeilend op het water op de mooiste schepen onder Nederlandse vlag. Alle schepen van de Naupar zijn officiŽle trouwlocaties, zodat u midden op het IJsselmeer kunt trouwen.

Of jullie nu graag gaan trouwen met jullie meest dierbare personen erbij. Of het graag uitbundig viert met vele bekenden. Wellicht kiezen jullie er ook voor om nog een receptie te organiseren. Het is allemaal mogelijk.
Willen jullie een uitgebreid buffet of een intiem diner? Jullie dag is geheel in te vullen naar jullie wens.

NAUPAR | nautische partners
tel. +31 (0)88 25 25 000
fax +31 (0)88 25 25 101
e-mail: info@naupar.com
www.naupar.nl/trouwen
 


Rondvaartbedrijf M. van der Werf - Sneek (F)


Bij Rondvaartbedrijf M. van der Werf is het vanaf nu mogelijk om letterlijk en figuurlijk in het “Huwelijksbootje” te stappen. Vanaf april 2004 is de Toerist V officieel “Huize der Gemeente”, wat inhoudt dat u al varende de huwelijksplechtigheid door een ambtenaar van de burgerlijke stand kunt laten voltrekken.

De Toerist V kan vertrekken vanuit elke gewenste plaats in Friesland, waarna koers gezet wordt naar de wateren van de gemeente Wymbritseradiel. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord en al varende zal het huwelijk worden voltrokken. U kunt dus trouwen op bijvoorbeeld het Slotermeer, Heegermeer, de Witte Brekken bij Sneek, maar ook de Geeuw bij IJlst en de plaatsen Woudsend, Heeg en Uitwellingerga zijn mogelijk.

Na de huwelijksvoltrekking zal de ambtenaar van de burgerlijke stand van boord gaan en kunt u samen met uw gasten bijvoorbeeld de bruidstaart aansnijden en een glaasje champagne nuttigen.
Natuurlijk kunt u ook de gehele dag bij ons aan boord blijven voor eventueel diner, receptie en/of feest.

Rondvaartbedrijf M. van der Werf
tel. 0515 - 41 53 79
fax 0515 - 41 53 68
e-mail
www.rondvaartvanderwerf.nl

 


Thor Evenementen - Rotterdam (ZH)


Rederij Thor en de gemeente Rotterdam bieden u de unieke mogelijkheid om officieel te trouwen op de speciaal hiervoor uitverkoren historische salonboot “Animathor”. De Animathor is dan ook een uitstekende trouwlocatie. U kunt elkaar het Ja-woord geven op het water van het Haringvliet (Oude Haven Rotterdam).

Na de plechtigheid kunt u bij ons een glas champagne heffen en dan gaan de trossen los...
Terwijl het landschap, de skyline en de havens aan u voorbijtrekken kunt u de receptie houden, genieten van een diner of het avondfeest vieren. U kunt de vaarroute zelf bepalen, en uw avondgasten op een andere afmeerplaats afhalen. Wij kunnen u ook ophalen in bijvoorbeeld Vlaardingen, Kinderdijk of Capelle aan den IJssel of afzetten bij een hotel
aan het water voor de huwelijksnacht.

Als u nu echt iets bijzonders wilt, kiest u dan voor een historische salonboot met het prachtige decor van
de historische waterstad en de pittoreske Oude Haven.

Thor Evenementen
tel. 010 - 412 64 82
fax 010 - 412 55 83
e-mail
www.rederijthor.nl
 
Trouwlocaties in de regio:
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - N-Brabant - N-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Z-Holland
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home