Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Themafeesten in Zuid-Holland

Raderstoomboot De Majesteit  - Rotterdam


Op zoek naar een uniek partyschip voor uw evenement?
Stap aan boord van Raderstoomboot De Majesteit voor een onvergetelijke belevenis.

Welkom aan boord!
Aan boord maakt u deel uit van een fascinerend schouwspel. Niet minder dan 750 paardenkrachten van de antieke stoommachine zorgen voor de geruisloze aandrijving van de reusachtige, beweegbare schoepenraderen. Alles wordt aan boord tot in de puntjes verzorgd. U hoeft alleen maar te genieten van de chique salons, het decadent pluche, het wisselende uitzicht, het verrassende entertainment en de meer dan voortreffelijke keuken.

Greep uit de mogelijkheden
- sfeervol huwelijksfeest
- onvergetelijk afscheidsfeest
- spetterend personeelsfeest
- bijzonder jubileum
- opvallend themafeest
- teambuilding activiteiten
- senioren uitstapjes
- receptie of netwerkborrel
- stijlvol congresdiner

Audio-visueel
Aan boord ontbreekt het uw gasten aan niets. Met onze professionele audiovisuele apparatuur komt uw belangrijke boodschap luid & duidelijk over. Met een goede balans tussen het zakelijke en de ontspanning wordt dit een succesvol evenement.

Koninklijk genieten
Voor nationale en internationale gasten is het varen aan boord van De Majesteit een bijzondere gebeurtenis. Met de hoge kwaliteit van dienstverlening, de smaakvolle en smakelijke invulling waar culinair genieten nog echt tot zijn recht komt, de prachtige afwerking van het schip en het varen met een perfect gerestaureerde authentieke stoommachine is menige gast aan boord onder de indruk van de koninklijke behandeling die hen te wachten staat.

Voor elk gezelschap
Een feestelijke avond vanaf 4 personen tijdens de Showboat Party, die ook geschikt is voor grotere gezelschappen waarbij een salon exclusief kan worden gereserveerd.
Voor gezelschappen vanaf 100 personen is een besloten evenement op maat ook mogelijk.

Raderstoomboot De Majesteit - vaste ligplaats Maasboulevard Rotterdam
Telefoon 010-4146744
info@raderstoomboot.nl
www.raderstoomboot.nl
 


Flora party & event - Boskoop


Bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, vergaderingen, productpresentaties, recepties, diners, buffetten, noemt u maar op; voor al deze gelegenheden is Flora party & event uw partner! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Parklaan in Boskoop.

In het in 2010 stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand bieden wij legio mogelijkheden. Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest als zakelijke evenement. Flora Boskoop beschikt over diverse zalen die tevens te combineren zijn. Groepen vanaf 20 personen tot 700 personen zijn bij ons van harte welkom.

Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en informeren u waar nodig. Wij staan voor u klaar!

www.floraboskoop.nl
 


Flora party & event

Themafeesten bij Dekker  - Zoetermeer


Dekker Zoetermeer, Party-en Conferentiecentrum biedt o.a. de volgende faciliteiten:

•  13 vergaderzalen voor 4 tot 1250 personen
•  Feestzalen voor gezelschappen van 30 tot 2500 personen
•  Tot feestzaal omgebouwde tennishal tot 3750 personen
•  Bowlingcentrum met 16 hypermoderne bowlingbanen
•  Snooker- en poolcentrum
•  À la carte restaurant l’Elephant
•  Plaatgrill en bistro-restaurant
•  Tennisrestaurant

Onze zalen kunnen naar wens in vele thema's worden ingericht zoals een loungeroom, casino, jazzcafé, cabaretzaal, dancing met fantastische lichteffecten enz. Bij ons is zeer veel mogelijk, en graag zijn wij u hierbij van dienst.

Dekker Zoetermeer
tel. 079 - 368 42 42
fax 079 - 368 42 68
e-mail
www.dekkerzoetermeer.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Themafeesten door het hele land