Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Themafeesten in Zeeland

Partycentrum de Geveltjes  - ’s-Heerenhoek


Al meer dan 30 jaar Zeelands meest unieke partycentrum met een sfeervolle feestzaal achter authentieke Zeeuwse geveltjes.

Bij partycentrum “de Geveltjes” vindt u werkelijk voor ieder wat wils, een marktplein als dansvloer, omgeven door gezellige zithoekjes. Tevens is er een smidse en een klompenmakerij waar u de oude ambacht kunt bewonderen. Er is ook een oude Zeeuwse  boerenwoning met bedstee, waar u de oorspronkelijke klederdracht en levenswijze van weleer kunt bekijken. Dit alles is geflankeerd door een muziektent met een origineel dansorgel (een echte Decap), deze als enige in Zeeland!

In partycentrum “de Geveltjes” kunt u zeven dagen in de week terecht voor feesten en partijen op afspraak. Door de indeling van partycentrum “de Geveltjes” zit u altijd sfeervol, voor zowel grote als kleine groepen van 25 tot 600 personen.

Bij partycentrum “de Geveltjes” kunt u ook terecht voor themafeesten. Samen met u stellen wij het perfecte themafeest samen, enkel en alleen voor uw eigen gezelschap!
Dit alles voor een aantrekkelijke prijs, deze avonden zijn compleet met eten, entertainment en vrij drinken.

Wij verzekeren u dat u een zeer geslaagde avond heeft als u voor een themafeest kiest!
Maar natuurlijk kunnen wij ook een avond naar uw eigen wensen of thema verzorgen, er zijn immers een legio aan mogelijkheden. Laat u informeren!

Partycentrum de Geveltjes
tel. 0113 - 35 17 17
fax 0113 - 35 12 01
e-mail
www.degeveltjes.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - home - Zeeland - Themafeesten door het hele land