Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Themafeesten in Limburg

De DorpsHerberg  - Ospel


Het heerlijke van de Peel...

Wij bieden u ambachtelijke pannenkoeken, la carte, streekgerechten, buffetten, bruiloften en themafeesten tot 400 personen. In ons piratenrestaurant serveren wij ieder weekend een groot dinerbuffet voor jong en oud.

Themafeesten
- Piraten van de Peel
- De Love Boat
- 1001 Nacht
- Amerika
- Halloween
- Sheherazade

Oud-Hollandse en Wereldspelen
Onze houten tafelspelen zijn altijd weer een succes bij jong en oud, en dus een leuke uitbreiding voor bij uw arrangement. Deze spelen kunt u al reserveren vanaf 15 personen.

Desgewenst kunnen wij ook het volgende entertainment voor u verzorgen: DJ, Karaoke en een Kinderclown.

De DorpsHerberg
tel. 0495 - 64 13 56
fax 0495 - 64 10 88
e-mail
www.dedorpsherberg.nl
 


Kasteel Limbricht  - Limbricht


Gelegen in de nabijheid van bossen en aan de rand van het romantische dorpje Limbricht ligt het enige terpkasteel van Nederland ‘Kasteel Limbricht’ daterend uit het begin van de 13e eeuw. Via de slotbrug en kasteelpoort komt u op het kasteelplein waar zich een multifunctioneel horecacentrum bevindt waarin een la carte restaurant, conferentie- en feestzalen en een bowling is gevestigd.

Een omschrijving van het eeuwenoude en grotendeels onlangs aangepaste interieur is haast niet mogelijk zonder lyrisch te worden. Vanzelfsprekend is een diner of feest in zulk een omgeving een belevenis op zichzelf. U proeft en geniet van Limburgse gastvrijheid in middeleeuwse sfeer en vooral onze uitstekende keuken.

Of u nu kiest voor een compleet themafeest  zoals bijvoorbeeld een moorddiner, of voor een ‘party-pretfeest’ of u kiest voor ‘losse typetjes’, ons entertainmentbureau zal ervoor zorgdragen dat uw gasten over uw feest zullen napraten.
Natuurlijk zullen wij het eten en drinken tot in de puntjes verzorgen.

Kasteel Limbricht
tel. 046 - 451 44 44
e-mail
www.kasteellimbricht.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Limburg - Themafeesten door het hele land