Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Themafeesten in Friesland

Stadboerderij De Koebrug - Stavoren


Stadsboerderij De Koebrug is een sfeervol restaurant in het watersportstadje Stavoren.
In deze omgebouwde boerderij kunt u in alle rust genieten van een heerlijk diner, met op de achtergrond mooie Keltische en Folk muziek.
Op het menu vindt u, met zorg bereide, bijzondere Schotse gerechten zoals ‘Sirloin steak with Haggis’ of  ‘Salmon & Scallops’. Voor de liefhebber serveren wij het gehele jaar door een speciaal vier gangen ‘Whiskydinner’.

Voor gezelschappen
Stadsboerderij De Koebrug ademt een gezellige sfeer en beschikt over mooie ‘ingrediŽnten’ om uw bedrijfsuitje, bruiloft, jubileum of ander feest tot een succes te maken.

Diners en buffetten
Voor kleinere groepen, tot ca. 30 personen, serveren wij graag een naar uw wensen samengestelde keuzemenu. Voor groepen vanaf 30 tot 90 pesonen bieden wij goed verzorgde buffetten.
Graag geven wij enkele buffetsuggesties; ook kunt u aan de hand van onze gerechtenlijst zelf een diner-buffet samenstellen.

Lunches, High Tea en barbecue
Het gehele jaar door bent u met een gezelschap van 14 personen of meer, van harte welkom voor: koffie met gebak, High Tea, lunch of barbecue.
Een barbecue is zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons tuinterras of anders binnen in ons gezellige restaurant.

Groepsarrangementen
Voor gezelschappen vanaf 14 personen bieden wij tevens verschillende sportieve maar ook heel ontspannen groepsarrangementen. Zo bent u een dag of dagdeel lekker weg en komt u ’s avonds terug in ons restaurant voor een heerlijk diner of buffet.

Themafeesten
Mocht u uw groepsuitje nog een speciaal tintje willen geven dan kan het geheel in een Schots of adellijk thema worden gegoten.

Wilt u overnachten in Stavoren dan kunnen wij u hiermee helpen, zo kunt u bijvoorbeeld slapen aan boord van een Klipper of in appartementen.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om onze locatie te bekijken en een en ander te bespreken.

Stadsboerderij De Koebrug
tel. 0514 - 68 18 75
e-mail
www.dekoebrug.nl
 


Restaurant / Partycentrum Klein Zwitserland  - Sumar


Partycentrum Friesland ligt in Klein Zwitserland, het kruispunt van het prinses Margrietakanaal en het Bergumermeer.
Het partycentrum met restaurant, pub en het terras bevindt zich op 3 meter hoogte waardoor u een schitterend uitzicht heeft over het water. Voor uw bruiloften en feesten in Friesland.

A la carte dineren in ons sfeervol restaurant. Met uniek uitzicht over het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Heerlijk romantisch dineren met z’n tweeŽn of met een gezelschap. Onze menukaart wordt regelmatig aangepast om u elke keer weer wat anders aan te kunnen bieden.

Verjaardag of iets anders te vieren? Voor kleine en grote gezelschappen hebben wij verschillende koffietafels, barbecue arrangementen, buffetten en diners. Ook een geweldig feest behoort tot de mogelijkheden. Graag informeren wij u hierover.

Ook voor uw bedrijfsfeest (t/m 250 personen) hebben wij leuke ideeŽn.
Wat dacht u van een thema feest zoals back to the seventies party. Of wilt u misschien een rondvaart maken met een skŻtsje of een rondvaartboot. Actief bezig zijn kan ook, zeilen of een zeskamp noem maar op. Of wilt u gewoon gezellig dineren of van een heerlijk buffet/barbecue genieten.

De mooiste dag van uw leven beleven of herleven. Uw bruiloft, receptie, jubileum, zoveel jarig huwelijk het kan allemaal. Wij beschikken over een prachtige en sfeervolle zaal die ingericht is als een ruim van een VOC schip. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld.

Restaurant / Partycentrum Klein Zwitserland
tel. +31 (0)511 - 46 13 85
e-mail
www.partycentrum-friesland.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Friesland - Themafeesten door het hele land