Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Noord-Holland

Weddinghelp - Midwoud


Gefeliciteerd...

...met jullie voornemen om te gaan trouwen.

En wat valt er een hoop te regelen voordat je elkaar het ja-woord kan geven. De mogelijkheden en keuzes in trouw- en/of feestlocaties zijn enorm, om over persoonlijke smaak en budget nog maar te zwijgen.

Bij de organisatie van de perfecte dag komt zoveel kijken dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet.

Weddinghelp zorgt ervoor dat het plannen en organiseren van de grote dag zonder stress verloopt en dat men op de trouwdag zelf volop kan genieten van elkaar en de genodigden.

Weddinghelp biedt de helpende hand voor een zorgeloze trouwdag.

Weddinghelp is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland.

Weddinghelp
tel. 0299 - 85 02 73
e-mail
www.weddinghelp.nl
 


Trouwgemak weddingplanning - Zaandijk


Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Trouwgemak is gespecialiseerd in weddingplanning.
Je kunt bij ons terecht voor eigenlijk alles: van de totale organisatie van jullie huwelijksdag tot twee uur advies om de dag een goed door te spreken.

Het uitgangspunt bij ons is en blijft dat wij kijken naar jullie wensen en aan de hand daarvan onze offerte opstellen. Een eerste gesprek is vrijblijvend, dus aarzel niet  om contact met ons op te nemen!

Pakket A: Volledig Verzorgde Huwelijksdag
Pakket B: Gedeelte Huwelijksdag
Pakket C: Coördinatie Huwelijksdag
Pakket D: Advies over jullie huwelijksdag

Daarnaast organiseert Trouwgemak ook jubilea of andere feesten/partijen. Bent u 25 jaar getrouwd of heeft u gewoon zin in een feest maar wilt u dit niet zelf organiseren?

Of misschien wilt u uw trouwgelofte opnieuw afleggen? Geen probleem, alles is mogelijk!

Trouwgemak
tel. 075 - 640 41 91
e-mail
www.trouwgemak.nl

 


Perli Weddingplanning - Amsterdam


Tijdens een (kosteloos en vrijblijvend) kennismakingsgesprek worden al jullie wensen in kaart gebracht.
Wil je een speciaal thema? Heb je een bijzondere locatie op het oog? Alles is bespreekbaar. Daarnaast maak je tijdens dit gesprek uitgebreid kennis met de persoonlijke weddingplanner die de gehele organisatie gaat verzorgen. Op basis van jullie wensen gaan wij aan de slag. Altijd met een neusje voor iets bijzonders en altijd uitgaande van de smaak en voorkeuren van het bruidspaar.

De gehele organisatie uitbesteden of alleen de ‘lastige’ onderdelen? Perli kan jullie ook helpen als de bruiloft al (gedeeltelijk) is georganiseerd. Door de laatste zaken op elkaar af te stemmen of door bijzondere accenten aan te brengen. In overleg met het bruidspaar is het mogelijk om op dé dag als ‘ceremoniemeester’ op te treden om alles, voor of achter de schermen, in goede banen te leiden zodat jullie ontspannen kunnen genieten.

Wij gaan zeker niet over één nacht ijs en bieden altijd diverse alternatieven. Tijdens het organisatietraject overleggen wij regelmatig met alle betrokkenen. Perli heeft één doel: de bruiloft precies zo te laten verlopen als jullie je hadden voorgesteld: feestelijk, perfect verzorgd en nét even anders dan anders.

Perli Weddingplanning
tel. 020 - 520 75 09
fax 020 - 520 75 90
e-mail
www.perli.nl

 


Perfect Wedding - Huizen


De perfecte voorbereiding voor de perfecte huwelijksdag

Wat kan Perfect Wedding betekenen voor het aanstaande bruidspaar? Een advies op maat naar behoefte en budget.
Een dagindeling in iedere gewenste stijl. Na een persoonlijk gesprek gaat Perfect Wedding op naar dé perfecte locatie, dé juiste band of dj, dé leukste give-away’s, dé lekkerste bruidstaart en dé beste cateraar. Het uitgangspunt van Perfect Wedding is om samen met het aanstaande bruidspaar een onvergetelijke dag te organiseren.

Perfect Wedding beschikt over een zeer uitgebreid aanbod van locaties, vervoer en een breed scala van artiesten, bands en andere ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Ons ervaren team zal op verzoek adviseren, uitvoeren en als tussenpersoon dienen. Perfect Wedding verschaft u de meest uiteenlopende informatie waar het aanstaande bruidspaar wellicht weken, maanden naar zoekt.

Perfect Wedding
e-mail
www.perfect-wedding.info

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Noord-Holland - Trouwen in het buitenland