Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Decoratie & Feestbenodigdheden in Noord-Holland

Ballonhangers - snel & eenvoudig uw huiskamer, feestzaal, feestlocatie of partytent met mooie ballonnentrossen versieren


Dit is d oplossing voor een oud probleem. U heeft geen touw, draad of plakband meer nodig om de ballonnen aan elkaar vast te maken! Een revolutionaire manier om ballonnen op te hangen voor alle gelegenheden. Het is eenvoudig en snel en u creert een prachtig display.
Het ophangen van ballonnen is vaak een tijdrovend, onhandig en frustrerend proces. Maar niet langer...

De ballonhangers kunnen als volgt worden geleverd:

Kamerpakket: 2 Troshangers (8 ballonnen per hanger) + 4 Hoekhangers (3 ballonnen per hanger)
prijs: € 4,95 incl. btw en verzendkosten

Troshangers (10 troshangers per verpakking)
prijs: € 12,38 per verpakking incl. btw en verzendkosten

Hoekhangers (10 hoekhangers per verpakking)
prijs: € 6,18 per verpakking incl. btw en verzendkosten

De ballonhangers zijn herbruikbaar.

De ballonhangers worden zowel aan particulieren als aan bedrijven verkocht.

www.ballonhangers.nl
 


Ballonhangers

Luchas Promotions - Hoorn


Luchas Promotions d feestartikelen specialist van Noord-Holland!
Vele feestartikelen, oranje-artikelen en decoratie online te bestellen! O.a. piraat, sint, kerst, oranje, tropical, party, enz.

Luchas Promotions verzorgt ook al jaren alles op het gebied van entertainment. (karaoke, drive-in shows, thema-feesten etc.)

Tevens carnavalsgoed, carnavalskleding, feestkleding en gelegenheidskleding, ook voor kinderen!

Luchas Promotions
Tel. 0229 - 21 51 37
Fax 0229 - 29 59 67
e-mail

Kijk snel op onze website www.luchas-promotions.nl.

 


Luchas Promotions

Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar (ZH)


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel. Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.

Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl
 


Party Rental voor evenementen & partijen


Van der Kroft Party Rental

Zandvoort tentverhuur - Zandvoort


Zandvoort tentverhuur is een dynamisch feesttentenverhuur bedrijf dat luxe party tenten verhuurd met een klantvriendelijke en een service gerichte instelling. Daarbij hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd.

Bij het organiseren van een feest, evenement of speciale gebeurtenis kan het vinden van de juiste accommodatie een probleem opleveren. Ook kunnen weersomstandigheden een openlucht evenement flink verstoren. Hiervoor zijn onze snel te bouwen partytenten ideaal.

Voor het maken van een goede offerte is het van belang zoveel mogelijk gegevens van u te krijgen over de datum, aantal personen, aard en locatie van de activiteit etc. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Bij de bevestiging worden alle details nog eens doorgenomen en de tent definitief gereserveerd.

Onze feesttenten worden gebouwd volgens een module systeem met een zelfdragend stevig aluminium frame met een vrije overspanning dus zonder poten in de tent.

Wij verhuren onze tenten ook op het strand of ander onbegaanbaar terrein. Voor het strand hebben wij extra faciliteiten om de tent goed windvast te maken omdat het er hard kan waaien.

Ook kunnen wij er accessoires bij verhuren.

Wij staan voor een persoonlijke behandeling van uw wensen! U kunt altijd bellen of langskomen voor een vrijblijvende offerte. Ook komen wij bij u op locatie kijken wat  er gerealiseerd kan worden.

Bellen voor een offferte en de beschikbaarheid is het handigste, maar e-mailen mag ook.

Zandvoort tentverhuur
tel. 023 - 572 01 68
fax 023 - 573 84 44
e-mail
www.zandvoorttentverhuur.com

 


Zandvoort tentverhuur

Balloon Creations - Beverwijk


Balloon Creations verzorgt al een aantal jaren ballondecoraties (door het gehele land) en levert ballonnen en helium voor vele uiteenlopende gelegenheden.

Op onze website willen wij u een indruk geven over de vele mogelijkheden.
Naast onze ballondecoraties kunt u ook in onze winkel terecht voor alle soorten ballonnen (bedrukte ballonnen, folie ballonnen en print ballonnen enz.), helium, slingers, confetti, geboorte- en huwelijksbedankjes, geboorteborden en nog veel meer.

Geboorte - Kraamfeest - Verjaardag - Kinderfeestje - Abraham & Sarah - Huwelijk - Jubileum - (her)opening - bedrijfsevenement - bedrukken ballonnen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor alle feestelijke benodigdheden!

Balloon Creations
tel. 0251 - 24 48 34
e-mail
www.ballooncreations.nl
 


Balloon Creations Ballon- & Feestdecoraties 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Noord-Holland - Feestartikelen online