Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Limburg

Anthera Weddingplanning - Maastricht


Gefeliciteerd met jullie voorgenome huwelijk. Na de eerste blijdschap en vreugde omtrent jullie plannen, komen de kriebels. Een hoop vragen zullen er op jullie afkomen, want de organisatie van een bruiloft vergt veel planning en organisatie.

Anthera Weddingplanning is aangesloten bij de Beroepsorganisatie van Wedding Planners Nederland. De naam Anthera, is een samensmelting van drie Goden uit de Griekse mythologie: Antheros (God van de wederliefde), Eros (God van de liefde) en Hera (Godin van het huwelijk).

Bij Anthera kunt u ook terecht voor de organisatie van een bruiloft in het buitenland, een vrijgezellenfeest, een jubileumbruiloft of een bedrijfsfeest.

Indien u interesse heeft om door Anthera Weddingplanning uw bruiloft te laten organiseren, starten wij altijd met een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
In het kennismakingsgesprek bekijken we aan de hand van jullie wensen wat de beste manier is om jullie bruiloft te organiseren.

Pakket 1: Complete organisatie
Pakket 2: Gedeeltelijke organisatie
Pakket 3: Ceremoniemeesterschap
Pakket 4: Advies van professionals
Pakket 5: Workshop weddingplannen

Indien u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of geÔnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.

Anthera Weddingplanning
tel. 043 - 364 55 61
gsm 06 - 45 63 42 14
e-mail
www.anthera.nl

 


Amori Weddingplanning - Wijlre


Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Deze dag gaat ťťn van jullie mooiste dagen van het leven worden.
Maar voordat het zover is, moet er nog veel geregeld worden. Dat brengt al gauw een hoop stress met zich mee. Want voor de organisatie van een bruiloft is veel tijd en energie nodig.

Amori Weddingplanning biedt hierin de uitkomst. Met jullie wensen en ideeŽn gaan wij aan de slag voor een bijzondere dag. Zodat jullie zonder zorgen van deze dag kunnen genieten.

Voor ons staat exclusiviteit en creativiteit voorop.

Als eerste vindt er een kennismakingsgesprek plaats bij u thuis. Omdat onze dienstverlening maatwerk is, gaan wij niet alleen in op wat jullie wensen zijn, maar ook op wat jullie budget is.
Het kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend, daarna ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte.
Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag. Met uw opgegeven voorkeuren gaan wij op zoek naar de juiste locaties, trouwvervoer en andere overige wensen. Per aspect zullen wij u dan meerdere opties voorleggen.
Bij al deze voorbereidingen van de trouwdag wordt u volledig op de hoogte gehouden. Beslissingen worden dan ook altijd in overleg met u genomen.

Amori Weddingplanning is lid van de BWPN beroepsorganisatie voor weddingplanners.

Amori Weddingplanning
tel. 043 - 450 34 95
gsm 06 - 53 45 48 61
www.amoriweddingplanning.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Limburg - Trouwen in het buitenland