Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Huwelijksbedankjes in Zuid-Holland

Chocolaterie Pierre - Hillegom


Bonbons van Chocolaterie Pierre? Er zijn klanten die ze lekkerder vinden dan een gebakje.
En dat is niet zo verwonderlijk want er worden alleen maar gronstoffen gebruikt van hoge kwaliteit, en dat is duidelijk te proeven.

Voor de mooiste dag van uw leven leveren wij diverse soorten bedankjes of kraamcadeautjes.

Als extra service maken wij dit voor u op in een mand of op een etagère of schaal.

Chocolaterie Pierre
tel. 0252 - 52 52 10
fax 0252 - 531 799
e-mail
www.chocolateriepierre.nl

 


Chocolaterie I.C.E. Seip - Rhoon


In onze chocolaterie verkopen wij niet alleen bonbons en chocolade, maar vele verschillende soorten lekkernijen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan  thee. We verkopen zowel losse thee als theezakjes, in verschillende smaken en van verschillende merken (o.a. het Engelse merk Fortnum & Mason), speciaal voor de echte theekenner! Deze thee schenken wij ook in onze tearoom.

Als u gaat trouwen wilt u uw gasten natuurlijk iets bijzonders en persoonlijks meegeven om ze te bedanken. Bij ons vindt u een grote keuze aan geschenken, die naar uw wens aangepast kunnen worden aan uw smaak. De keuze is eindeloos.

Als u uw keuze heeft gemaakt, zullen de presentjes opgemaakt worden op een mand of plateau, zodat u het alleen nog maar hoeft neer te zetten.

Chocolaterie I.C.E. Seip
tel./fax 010 - 501 44 26
www.chocolaterieseip.nl
 


CUPIDO Cards & Gifts - Den Haag


Een huwelijk aangaan met elkaar, een geboorte van een nieuwe wereldbewoner, maar ook een communie of doop, een opening eigen zaak of aankondiging, een 12,5, 25 of 50 jaar jubileum, allemaal belangrijke grote gebeurtenissen in een mensenleven, dagen om nooit meer te vergeten.

CUPIDO Cards & Gifst is er voor jullie om deze gebeurtenis goed te laten verlopen zodat de dag van uw leven een groot evenement kan worden.

Wij verzorgen al uw drukwerk van de bekendste uitgeverijen. Tevens kunnen wij ook uw eigen ontwerp in full color vervaardigen. Maar ook voor een kleine attentie in de vorm van een bedankje (little gift) eventueel in mooi opgemaakte manden. Denk maar eens aan de huwelijksboot, geboorte ooievaar of luchtballon. Mooi en stijlvol opgemaakt om aan het einde van de dag uw gasten een kleine attentie te geven uit dank voor hun aanwezigheid. Een attentie met kleine dankbetuiging.
Maar ook voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB) verzorgen wij relatiegeschenken.

Ook voor de ceremoniemeester, getuigen en wederzijde ouders kunnen wij een passend geschenk bieden al dan niet met een scriptie.

Cupido Cards & Gifts
tel./fax 070 - 404 03 33
www.cupidocardsengifts.nl

 


Atelier Petit Merci - Den Haag


Al enige tijd verzorgt Petit-Merci exclusieve bedankjes voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een opening, huwelijk, geboorte, jubileum of een andere festiviteit. Bij Petit-Merci vindt u het passende presentje voor uw gasten en een blijvende herinnering aan de heugelijke gebeurtenis.

Producten worden volgens uw wens speciaal voor u gemaakt. U kunt hierbij een keuze maken uit een ruime collectie materialen en mogelijkheden. Op deze manier zijn de geschenken voor uw gasten net zo uniek als de gebeurtenis zelf.
Bijna niets is ons vreemd. U heeft grote kans dat wij uw aparte of bijzondere wens waar kunnen maken. U hoeft dus alleen maar te vragen...  U bepaalt eventueel met onze hulp hoe het eruit moet zien, qua kleur, vorm en inhoud.

In onze showroom kunt u een keuze maken uit een ruime sortering tules, doosjes en andere originele attenties, al of niet op mand opgemaakt.

Atelier Petit Merci
tel. 070 - 394 74 22
www.petit-merci.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Huwelijksbedankjes online