Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Huwelijksbedankjes in Utrecht

Prontobedankjes - Abcoude


Bij Prontobedankjes kunt u terecht voor leuke bedankjes.

Bij huwelijk, verjaardag, geboorte, doopfeest, communie, jubileum etc. Is het leuk om uw bezoek te verrassen met een bedankje. Wij hebben vele soorten bedanktaarten, losse bedankjes en diverse losse artikelen. Het geven van een bedankje aan uw bezoek geeft een extra feestelijk tintje aan uw feest.

Alle bedankjes worden in principe gevuld met dragees, voor feestjes met kleine kinderen kan dit echter bijvoorbeeld ook met schuimpjes. De dragees en tulen hebben wij in vele kleuren.
Verder zorgen wij ervoor dat uw eigen tekst op de taartpuntjes of losse bedankje komt. Bij ons kunt u de bedankjes compleet gemaakt bestellen, maar u kunt ook alles los bij ons kopen. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 3 weken voor de datum van uw feest uw bestelling doet.
Dan hebben wij tijd genoeg om uw bestelling in orde te maken.

U hoeft bij ons geen minimaal aantal bedankjes te bestellen. Ons assortiment wisselt regelmatig, u vindt op de website slechts voorbeelden.

Prontobedankjes
gsm 06 - 24 25 54 42 (maandag t/m zaterdag)
e-mail
www.prontobedankjes.nl
 


KaartMix - Baarn


KaartMix is één van de grootste leveranciers van kaarten in Nederland. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat om een zeer origineel product aan te bieden.

Wij hebben voor u de mooiste en meest originele trouwkaartenselecties geselecteerd.
Deze collecties zijn in verschillende stijlen uitgevoerd en zijn exclusief voor KaartMix ontworpen. Een team dtp’ers, drukkers en vormgevers verwerken uw wensen op een professionele manier. De collecties kunnen op eenvoudige wijze worden besteld via internet.

Wij kunnen in de stijl van de trouwkaart uw menukaartjes, corsagekaarten/badges, bedankkaartjes etc. vervaardigen. Sinds kort is het ook mogelijk om T-shirts en kopjes/mokken in dezelfde stijl te leveren. Leuk om uw trouwfeest een eenduidig concept mee te geven. Vraag naar de mogelijkheden! Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Wij blijven onze trouwkaarten collecties vernieuwen en uitbreiden. Houd onze website goed in de gaten en vertel een vriend of vriendin over onze collecties!

KaartMix
tel. 035 - 588 19 35
e-mail
www.kaartmix.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Utrecht - Huwelijksbedankjes online