Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Huwelijksbedankjes in Gelderland

CardShop - Tiel


Stel bij ons uw eigen bedankjes samen!

Wij leveren vele soorten bedankjes, attenties, getuigengeschenken en gimmicks. Omdat wij alles los leveren, kunnen wij u het tegen scherpe prijzen aanbieden, en kunt u uw  eigen bedankje helemaal zelf samenstellen. Bent u daarnaast op zoek naar een kaart of bedankje voor een speciale gelegenheid, dan bent u bij ons aan juiste adres.

Wij leveren naast onze eigen kaarten, vele verschillende soorten geboorte- en huwelijkskaarten van diverse uitgeverijen.

CardShop
tel. 0344 - 63 21 74
fax 0344 - 63 39 63
e-mail
www.cardshop.nu

 


Huwelijks- & Gelegenheidsbedankjes ’t Slûmke - Beneden Leeuwen


Wij nodigen u uit in ’t land van Maas en Waal op onze woonark om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden voor het kiezen van uw bedankjes voor diverse gelegenheden.
Onze doelstelling is u te laten kennis maken met wat er zoal mogelijk is, op het gebied van bedankjes en ook om u een keus te laten maken voor het doen slagen van het feest, mede door middel van een bedankje, dat aan het eind ter herinnering wordt gegeven aan uw gasten.

Wij vervaardigen bedankjes voor Bruiloften, Geboortes, Communie, Jubilea, etc. In vele creaties, en in samenspraak met u.

’t Slûmke
tel. 0487 - 59 44 75
fax 0487 - 59 54 34
e-mail
www.huwelijks-bedankjes-t-slumke.nl

 


Vepalux Créations - Ede


Alles voor een bruiloft bij Vepalux te Ede, meer dan 25 jaar ervaring in huwelijksbedankjes en geboortebedankjes, aankleding van zalen e.d.

De heugelijke dag kan geheel georganiseerd worden door Vepalux; huwelijksbedankjes, bruidssuikers, bruidsboeketten, corsages, ballonnen, slingers, versieringen, ook verhuren wij stoelhoezen, tafelkleden en servies.

Wij kleden ook zalen aan voor Marokkaanse, Turkse en Hindoestaanse bruiloften.

Alle bedankjes worden geleverd met bedankkaartjes met uw naam en tekst er op!

Vepalux Créations
tel. & fax 0318 - 62 47 55
e-mail
www.vepalux.nl
 


2Bottle - Ede


Bruiloft? Jarig? ....wijn valt altijd in de smaak!

2Bottle voorziet geselecteerde wijnen van een exclusief etiket. Het etiket wordt volledig naar uw wensen ontworpen, uiteraard met uw foto, logo, illustratie etc.
Wij beschikken over een exclusief assortiment aan verpakkingen, waarmee de wijnflessen nog meer uitstraling krijgen.

• Kwaliteitswijnen
• Snelle leverijden
• Eigen ontwerpstudio
• Minimale afname: slechts 15 flessen

Etiket op maat
In onze studio kunnen wij uw etiket op professionele wijze geheel naar wens ontwerpen, u ontvangt een zetproef als PDF bestand per e-mail (of een afdruk per post) om uw goedkeuring te geven. U kunt het ontwerp natuurlijk ook zelf aanleveren, wij voorzien uw ontwerp dan van de wettelijke verplichte vermeldingen en specifieke informatie over
de wijn.

2Bottle
tel. 0318 - 55 25 82
fax 0318 - 55 24 17
e-mail
www.2bottle.nl
 


Drukkerij GSB - Hattem


In de eerste plaats kunt u voor al uw drukwerk bij ons terecht, of het nu zakelijk drukwerk betreft of dat het meer in de persoonlijke stijl blijft. Hierbij denken wij aan trouw- en geboortekaarten. Ook voor jubilea, opening of wat dan ook is er een uitgebreide collectie kaarten.

Daarnaast hebben wij als een van de weinigen een zeer uitgebreide collectie give-aways, presentjes, hoe u het maar noemen wilt. Het zijn in ieder geval leuke hebbedingetjes die aan het eind van het trouwfeest of de kraamparty met de gasten meegegeven worden.

Drukkerij GSB
tel. 038 - 355 77 00
fax 038 - 355 77 11
e-mail
www.drukkerijgsb.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Gelderland - Huwelijksbedankjes online