Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Huwelijksaanzoek

Slot Zeist - Zeist (U)


Op de Utrechtse Heuvelrug, aan het einde van een statige oprijlaan, staat Slot Zeist.
Bijzondere erfenis van het rijke wonen en leven in de Gouden Eeuw. Menig bezoeker raakt bij de voorname entree al in vervoering door de vorstelijke vormgeving van het zeventiende-eeuwse interieur. In Slot Zeist gaan historische elelmenten in hedendaagse technische eisen hand in hand. Het is daardoor het ideale decor voor stijlvolle en grootse diners, vergaderingen, feesten en andere zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

Aanzoek Arrangement

Bent u op zoek naar een originele plaats waar u uw geliefde op een onvergetelijke manier ten huwelijk kan vragen? Dan bent u bij Slot Zeist op het juiste adres want in de Engelse landschapstuin staat de romantische theekoepel met uitzicht op de mooie slotvijver met waterlelies; de uitgelezen plek om die ene onvermijdelijke vraag te stellen?

Maak gebruik van ons Aanzoek Arrangement waarbij u beiden wordt getrakteerd op champagne in de theekoepel die dan even helemaal van u samen is. Gegarandeerd dat uw aanstaande bevestigend zal antwoorden op uw aanzoek!

U heeft een uur lang de beschikking over de theekoepel en als herinnering aan deze bijzondere gelegenheid ontvangt u ook nog een leuke attentie van ons!

Slot Zeist
tel. 030 - 69 21 704
e-mail
www.slotzeist.com

 


A3 Ballon - Harfsen (Gld)


Geniet van een prachtige ballonvaart! Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim.
De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enige gezelschap.


Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. De passagiers ballonvaarten van
A3 Ballon, de specialist in ballonvaren in Nederland, maken deze droom werkelijkheid.
Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal is te voorspellen. We gaan altijd in de eerste 2 of laatste 2 uur van de daglichtperiode de lucht in en dat is sowieso al een adembenemend schouwspel.

Ballonvaren is een unieke ervaring dat u met uw bedrijf of zakenrelaties kunt delen als vliegende start voor een nieuw project, als brainstorm activiteit, als teamspirit activiteit of als inspiratiebron.

A3 Ballon vertrekt vanaf 24 vaste opstapplaatsen door geheel Nederland. Wij raden u echter aan om even stil te staan bij ons ballonvaartcentrum met horeca/feestlocatie, welke uitermate geschikt is voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, groepsuitje, productpresentatie of bruiloft.

Speciaal product voor uw feest; Dineren op hoog niveau.
Proeven en genieten van culinaire hoogstandjes in een hete luchtballon. Dat is fantastisch eten met een adembenemend uitzicht. Exclusiever kan niet.
Een gerenommeerd cateringbedrijf laat u proeven en genieten van bijzondere gerechten welke zij in de ballon bereidt door middel van de hete lucht onder het genot van een glaasje wijn en het fantastische uitzicht.

Bezoek de website www.ballonvaren.com of www.dinerophoognivo.nl voor uitgebreide info.

 


a3-ballon

SAND AIR - Rotterdam Airport (ZH) / Zeeland Airport


Huwelijksaanzoek

Verras uw geliefde in de lucht!

Op zoek naar een bijzonder aanzoek? Vraag uw geliefde in de lucht ten huwelijk onder het genot van een glaasje champagne (of iets anders). Terwijl uw geliefde denkt dat we gewoon een rondvlucht gaan maken, halen we boven in de lucht de champagne te voorschijn en dan..... succes verzekerd!

Als u niet wilt vliegen, is het ook mogelijk om op een romantische plek, bijvoorbeeld de Euromast of aan het strand een vliegtuig met uw eigen tekst daarachter langs te laten vliegen.

Ook een combinatie van beide is natuurlijk mogelijk. Nadat u met uw geliefde de lucht in bent gegaan, komt een tweede vliegtuig met uw tekst langs.

SAND AIR
Vliegschool Zeeland
Vliegwerk Zeeland
tel. 010 - 437 78 77
fax 010 - 437 65 59
e-mail
www.vliegwerkzeeland.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home