Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Groningen

Weddingplanning Noord Nederland - Kropswolde


Weddingplanning Noord Nederland is een ervaren, professionele organisatie, gespecialiseerd in het organiseren van o.a. bruiloften en jubileumbruiloften.

Weddingplanning Noord Nederland is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland.

Weddingplanning Noord Nederland geeft vorm aan uw bruiloft in een stijl die bij u past. We helpen om uw verwachtingen en fantasieŽn tot in de kleinste details om te zetten in werkelijkheid en zetten alles in werking om uw dromen te verwezenlijken. Van eenvoud tot extravagantie, van traditioneel tot zeer luxueus, met een minimaal of royaal budget, bijna alles is mogelijk.

Indien u interesse heeft in onze diensten, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek zal bij u thuis plaatsvinden. Het eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij inventariseren geheel kosteloos en vrijblijvend uw wensen en geven u uitleg over onze werkwijze. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij u een offerte doen toekomen.

Op uw trouwdag assisteert, coŲrdineert en begeleidt de weddingplanner u en uw gasten volgens het draaiboek dat de weddingplanner tezamen met u heeft opgezet. Daarbij is de weddingplanner het aanspreekpunt voor de gasten en de leveranciers en ziet erop toe dat afspraken worden nageleefd.

Weddingplanning Noord Nederland
gsm 06 - 53 49 54 87
www.weddingplanningnoordnederland.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Groningen - Trouwen in het buitenland