Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenworkshops in Gelderland

Fort Bronsbergen - Zutphen


Workshop Tapas maken:
Een tapasmaal is de gezelligste vorm van eten met bijvoorbeeld vrienden en leuk om zelf te bereiden voor een feestje.
Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en olijven.
Veel tapas zijn gemakkelijk thuis te maken, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe. Daarom organiseert Hemingway’s een Tapas workshop voor iedereen die van een lekker hapje houdt.

U wordt ontvangen in ons Cubaanse eetcafé Hemingway’s met een glaasje fruitpunch. Daarna worden de groepen gevormd die zelf aan het werk gaan onder begeleiding van een van onze koks. Per groep worden diverse soorten tapas gemaakt.
Er zal, onder het genot van een glaasje, “hard” gewerkt moeten worden. Waarna u kunt genieten van de heerlijke zelfgemaakte tapas. Gezellig en leerzaam.

Tijdens deze workshop die 3 tot 3,5uur zal duren, kan men tussendoor een drankje bestellen en de reeds gemaakte hapjes proeven.

Deze workshop werkt per groep van minimaal 12 personen.
Voor informatie en afspraken kunt u bellen met telefoonnummer 0575 - 53 84 38

Fort Bronsbergen Zutphen
www.bronsbergen.nl
 


Fort-Bronsbergen

The Chocolate Bar - Nijmegen


Een workshop bonbons maken, om je vingers bij af te likken!

Tijdens alle workshops geven wij u inzicht in de historische en technische ontwikkeling van cacao naar chocolade. Dat doen we aan de hand van film en voorbeelden. We laten zien hoe chocolade gemaakt en verwerkt wordt. Het is erg gezellig om samen bonbons te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we u een zo aangenaam mogelijk uitstapje kunnen aanbieden. Voor uw bedrijf, collega’s, familie of vriendenclub hebben we de juiste ingrediënten in huis om uw verblijf tot een ontspannen en vooral lekker uitstapje te maken.

De lekkerste dagen van de week. Voor woensdag t/m vrijdag is het minimum aantal deelnemers voor de workshops 10 personen. De aanvangstijd van uw workshop door de week kunt u in overleg met ons bepalen.
Op zaterdag en zondag voegen we groepen samen. Het maakt dus niet uit met hoeveel u bent, u kunt altijd terecht.
Leuk, lekker en leerzaam.

The Chocolate Bar
tel. 024 - 322 80 99
fax 024 - 360 07 49
e-mail
www.chocolatebar.nl

 


De Taarterie - Nunspeet


Wij verzorgen graag uw bruidstaart, feesttaart of kindertaart. In principe is alles mogelijk, naar eigen idee, zowel qua vorm, kleur als smaak. Ook voor speciale gelegenheden hebben wij veel voorbeelden, zoals een geboortetaart (eventueel met naam), verhuistaart of verlovingstaart.

Alle taarten worden met veel liefde gemaakt!

Daarnaast verzorgen wij workshops in onze sfeervolle locatie te Nunspeet.

Wij organiseren verschillende workshops van één avond en van één dag. De cursussen en workshops worden gegeven in de cursusruimte aan de Glindeweg 30 in Nunspeet.
Wij verzorgen de materialen (tenzij anders vermeld) en een kopje koffie en/of thee met uiteraard wat lekkers. Tijdens de dagworkshop verzorgen wij ook een lekkere lunch. Het gemaakte werkstuk neemt u mee naar huis.

Het is uiteraard ook mogelijk om met een eigen groep van minimaal zes personen een workshop op verzoek te organiseren. Vanaf tien personen geldt hiervoor een lagere prijs.

Neemt u daarvoor s.v.p. contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld een heel leuk idee zijn voor uw vrijgezellenparty of bedrijfsfeest of om gewoon gezellig met een paar vrienden een leuke avond te hebben.

De Taarterie
Tel. 0525-662683
info@taarterie.com
www.taarterie.com
 


De-Taarterie 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Gelderland - Vrijgezellenworkshops op locatie in Nederland