Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Decoratie & Feestbenodigdheden in Gelderland

Ballonhangers - snel & eenvoudig uw huiskamer, feestzaal, feestlocatie of partytent met mooie ballonnentrossen versieren


Dit is d oplossing voor een oud probleem. U heeft geen touw, draad of plakband meer nodig om de ballonnen aan elkaar vast te maken! Een revolutionaire manier om ballonnen op te hangen voor alle gelegenheden. Het is eenvoudig en snel en u creert een prachtig display.
Het ophangen van ballonnen is vaak een tijdrovend, onhandig en frustrerend proces. Maar niet langer...

De ballonhangers kunnen als volgt worden geleverd:

Kamerpakket: 2 Troshangers (8 ballonnen per hanger) + 4 Hoekhangers (3 ballonnen per hanger)
prijs: € 4,95 incl. btw en verzendkosten

Troshangers (10 troshangers per verpakking)
prijs: € 12,38 per verpakking incl. btw en verzendkosten

Hoekhangers (10 hoekhangers per verpakking)
prijs: € 6,18 per verpakking incl. btw en verzendkosten

De ballonhangers zijn herbruikbaar.

De ballonhangers worden zowel aan particulieren als aan bedrijven verkocht.

www.ballonhangers.nl
 


Ballonhangers

Verantwoord Huren - Barneveld


Huur bewust en maatschappelijk verantwoord

U heeft een tuinfeest, een barbecue, een beurs, een party of evenement en daarin wilt u net dat beetje extra leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, zonder dat de gezelligheid daar last van heeft.

Dat kan als u bij ons huurt, dan wordt het zelf nog gezelliger en stijlvoller.

Verantwoordhuren.nl verhuurt meubels voor allerlei gelegenheden, zowel in de particuliere als de zakelijke sector. Van een statafel tot een complete loungeset met bijpassende kussens, u kunt bij ons terecht.

Met onze meubels doet u aan maatschappelijk verantwoord ondernemen plus. Ze zijn namelijk gemaakt van steigerhout en dus 100% gerecycled en weer recyclebaar. Bovendien worden de meubels gemaakt in een sociale werkplaats voor mensen met een beperking of die een re-integratieroute doorlopen en in hun eigen tempo werken onder begeleiding.

Het steigerhout zorgt voor een robuuste look, waardoor uw evenement snel is aangekleed. Ze geven een leuke informele sfeer, passen in een landelijke stijl, maar evenzogoed in een moderne, strakke omgeving. Zo vindt u onze meubels op de Libelle Zomerweek, maar ook bij een ICT-beurs, om maar eens twee uitersten te noemen.

Overigens zijn niet al onze meubels alleen van hout, zo hebben we ook opvouwbare krukjes die zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Ze zien er mooi uit, bovendien zijn ze leuk, handig en niet geheel onbelangrijk, ze zitten goed.

Onze kunststof loungestoelen zijn modulair gevormd en kunnen worden samengevoegd tot een bank, een stoel of een ligbed, net zoals u wilt. Deze zijn gemaakt van gegoten aluminium met planken van 100% gerecycled kunststof.

Al onze producten zijn duurzaam en door de fabricage in een sociale werkplaats doen we wat terug voor de maatschappij, daardoor hebben wij ons aan kunnen sluiten bij MVO Nederland.

Indien u meubels nodig heeft, zorgen wij in principe voor het brengen en halen, maar u kunt uiteraard ook zelf de meubels afhalen.

Kijk eens op onze website, daar vindt u van alles, van bloembakken tot statafels, van barkruk tot vouwstoel. In overleg kunnen wij altijd een passende oplossing voor uw vraag vinden.

www.verantwoordhuren.nl
 


Verantwoord Huren

Verantwoord Huren

Party Event Vaassen - Vaassen


Party Event Vaassen verhuur sfeervolle, schakelbare pagodetenten tot een oppervlakte van 450 vierkante meter. Deze stijlvolle, robuuste tenten - van het Italiaanse fabrikaat Barbieri - zijn de ideale tijdelijke accommodaties voor elk evenement, zakelijk of particulier. Desgewenst worden ook de stijlvolle inrichting of catering verzorgd.

Bruiloften, tuinfeesten, jubilea, sport- of spelevenementen, bedrijfspresentaties, beurzen, verjaardagsfeesten of buurt- of dorpspektakels; de gebruiksmogelijkheden zijn schier oneindig.

Party Event Vaassen werkt alleen samen met top-partners. Door onze samenwerking met professionals bent u verzekerd van verzorging van uw gehele evenement. Dat wil zeggen van opbouw, inrichting en decoratie tot en met professionele catering door een toonaangevende cateraar.

Party Event Vaassen
gsm 06 - 51 54 62 22
fax 0578 - 56 12 15
e-mail
www.party-event-vaassen.nl
 


Axitraxi Attracties & Events- Nijmegen


Zoekt u een feestelijke ballonnenpilaar? Een vrolijke ballonnenboog boven de entree van uw nieuwe pand?
Kleurige ballonslingers aan het plafond van uw feestzaal? Of een chique ballonnenwand tijdens uw presentatie? Dan moet u bij Axitraxi zijn!

Maar ook voor de feestelijke aankleding van uw bruiloft, verjaardag of bij een geboorte bent u bij Axitraxi aan het juiste adres!

Axitraxi heeft een shop, waar al onze producten te zien zijn, van een heliumfles die u direct mee kunt nemen, tot vlaggenlijnen, opblaasbare cijfers en rozetten.

Wilt u advies voor uw feest? Of juist gewoon een kijkje nemen in onze showroom? Wij helpen u graag, aan Bijsterhuizen 1178 te Nijmegen!

www.axitraxi.nl/balloons
 


Feestviltje.nl


Matdesign v.o.f. verzorgt voor u allerlei kartonnen onderzetters in full color met een unieke prijs kwaliteit verhouding.
 
Iets te vieren?
Leuk voor: feesten, trouwpartij, jubileum en evenementen.
De unieke full color vilten kunnen worden voorzien van een foto, karikatuur of afbeelding met uw eigen tekst. Erg leuk op tafel tijdens uw feest.

Verpakt in een boxje een bijzonder bedankje voor een onvergetelijke dag.
Overtuig u van de kwaliteit, bestel een gratis proefmonster!

Matdesign v.o.f.
Heteren
tel. 026 - 472 39 22
gsm 06 - 22 51 82 51
e-mail
www.feestviltje.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Gelderland - Feestartikelen online