Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Friesland

JH Top Weddingparty - Damwoude


Jaarlijks wordt er meer dan 70.000 keer een huwelijk voltrokken. Er zijn wel veranderingen te zien. Steeds meer komt naar voren dat de bruidsparen een eigenzinnige invulling aan deze dag gaan geven. Of dit nu traditioneel, modern of trendy is, de aantaande echtparen willen een unieke dag hebben, die het gemiddelde niveau overstijgt. Hiervoor zijn talloze mogelijkheden, de keuze wordt er hierdoor niet makkelijker op. Dan heeft u behoefte aan ondersteuning. En dat professioneel advies is er.
Die kunnen wij bieden.

JH Top Weddingparty heeft de ideale oplossing voor u. Uw wensen worden werkelijkheid zonder kopzorgen. EÚn van onze adviseurs zorgt voor een feilloze organisatie en co÷rdinatie van jullie trouwdag. Zij zal uw dag een “speciale touch” geven en zorgen voor stressvrij verloop.
JH Top Weddingparty zorgt hiervoor.

Wij zorgen er voor dat alles in de puntjes geregeld wordt, maar misschien nog belangrijker, wij kunnen u een draaiboek en het concept aanbieden voor de organisatie van de dag.
JH Top Weddingparty heeft ruim tien jaar ervaring in het bedenken en uitvoeren van creatieve oplossingen.

JH Top Weddingparty
tel. 0511 - 42 23 99
e-mail
www.weddingparty.nl

 


Just Get Married Weddingplanners - Heerenveen


Verliefd, verloofd... Ja Ik wil !

Spontaan heb je ja geroepen toen je partner je ten huwelijk vroeg. Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!
Er zal veel op jullie af komen, want hoe klein of groot jullie de huwelijksdag ook willen vieren, er moet veel worden geregeld.

De datum van de bruiloft moet worden vastgesteld en jullie hebben misschien al wel zo’n beetje een idee wat jullie gaan doen op de huwelijksdag.

Vanaf dat moment staat alles in het teken van de voorbereiding voor de grote dag.

Waar geef je elkaar het jawoord? En doe je dat alleen in het stadhuis of ook in de kerk?
Voor welke muziek kies je, ga je te voet, met de auto of met de boot naar de trouwzaal en houd je nu wel of geen receptie?

Vragen, vragen, vragen. En op al die vragen zijn allerlei antwoorden mogelijk. Om je een beetje wegwijs te maken, stelt Just Get Married zich aan het aanstaande bruidspaar voor via de website.

Aan de hand van wat beginnende informatie om jullie aan het denken te zetten en wat handige tips die op de website te vinden zijn, hoopt Get Just Married jullie in de toekomst van dienst te kunnen zijn en jullie kan begeleiden naar jullie perfecte trouwdag!

Een trouwdag zoals jullie die willen!
Want als er een trend is op het gebied van weddingplanner zijn, dan is het wel de uitdaging die Just Get Married iedere aangaat om elk bruidspaar een trouwdag te geven die anders is dan alle andere trouwdagen.

Just Get Married Weddingplanners
tel. 0513 - 64 58 68
e-mail
www.justgetmarried.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Friesland - Trouwen in het buitenland