Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Flevoland

The Ultimate Wedding - Almere


Wij zijn een trouworganisatie & adviesbureau in Almere met reeds jarenlange ervaring. Ons bedrijf is gespecialiseerd in bruiloften op nationaal en internationaal gebied.
In 1998 is The Ultimate Wedding als eerste in Nederland begonnen met het organiseren van bruiloften als “weddingplanner”.

Het voordeel van een weddingplanner is dat de periode voorafgaand aan de bruiloft zonder stress verloopt. De weddingplanner is jullie steun en toeverlaat. Hij/zij is ten alle tijden bereikbaar om vragen te beantwoorden en zorgt dat alles goed en ruim op tijd geregeld is. Daarnaast heeft hij/zij natuurlijk vaker met het bijltje gehakt en weet precies wat er moet gebeuren.

De weddingplanner helpt bij het regelen van jullie bruiloft, in zijn geheel of gedeeltelijk, geheel afgestemd op smaak en budget. Alles kan geregeld worden, van het vinden van de gepaste locatie, coŲrdineren van bloemen & bruidstaart, uitzoeken van cadeaus, gepast vervoer, regelen van kapper aan huis, aankleding van locatie, tot uitzoeken van een fotograaf, enz.

Omdat The Ultimate Wedding al bijna 10 jaar bestaat zijn al tientallen verschillende bruiloften de revue gepasseerd en hebben wij in de loop van de jaren behoorlijk ervaring weten op te bouwen. Wij kunnen zeer originele ideeŽn toereiken, waardoor elke bruiloft een uniek evenement wordt en zeker anders is dan anders.

The Ultimate Wedding
tel. +31 (0)36 - 549 99 30
fax +31 (0)36 - 532 87 12
e-mail
www.ultimatewedding.nl

 


Excellence Parties Decorations - Almere


Once in a lifetime.......

Een sprookjesdag, je mooiste fantasie: Voor die ene, uitzonderlijke dag kan het mooiste niet goed genoeg zijn! Als u besluit om te trouwen komt er ongelooflijk veel bij kijken. Er moeten zaken gepland en geregeld worden, uitgezocht en bekeken worden. Dat is hard en stressvol werken voor een bruidspaar! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen dat allemaal zelf te doen. Maar: als u Excellence inschakelt, blijft voor u alleen het allerleukste over.
En u kunt aansluitend op uw bruiloft ook ontspannen op huwelijksreis gaan.

Hoe gaan we te werk
Het allerbelangrijkste is dat uw dag helemaal naar uw smaak verloopt. Daarom stemmen wij onze voorstellen op uw stijl af. Of het dan gaat om kleur, of planning; u bepaalt.

Uw huwelijk van plan tot ‘dank u wel-geschenk” Excellence regelt uw bruiloft van begin tot einde.
Wij inventariseren nauwkeurig uw wensen. Wij bedenken een passend voorstel en u kiest: of het nu over thema, kleur of uitwerking gaat. Daarmee gaan we aan de slag en heeft u nergens meer omkijken naar.

Elk afzonderlijk deel van uw bruiloft:
U kunt bij Excellence ook terecht voor elk afzonderlijk onderdeel van uw bruiloft. Als u alleen de uitnodigingen wilt. Of alleen een afwijkend dankgeschenkje. Viert u uw bruiloft in de intimiteit van uw eigen woning of tuin? We komen graag op bijzondere wijze decoreren! Bijzondere wensen voor een bruidstaart? Of nog helemaal geen idee daarvoor? Excellence helpt u graag!

Excellence Parties Decorations heeft ook huwelijksaccessoires die uw bruiloft onvergetelijk maken.

Excellence Parties Decorations
tel. +31 (0)36 - 529 54 28
fax +31 (0)36 - 529 56 35
e-mail
www.excellencepartiesdecorations.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Flevoland - Trouwen in het buitenland