Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Weddingplanners in Drenthe

Adevents - Emmen


Adevents - Adventure Evenementen Entertainment Specials

Adevents is een dynamisch bedrijf met een aanzienlijke know-how. Het richt zich op een brede doelgroep. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een bruiloft, een festival of presentatie, Adevents organiseert alles in overleg met u als klant.
De programma’s zijn op maat en worden desgewenst pasklaar geleverd. Adevents verzorgt activiteiten door heel Nederland.

Bruiloft
Wij verzorgen in overleg uw hele organisatie van bruiloft of feest vanaf het regelen van de locatie tot aan de organisatie op de dag zelf.

AdEvents
tel./fax 0591 - 64 44 48
e-mail
www.adevents.nl

 


Onbezorgde Trouwdag - Meppel


Hartelijk Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Het belooft een spannende tijd te worden. Misschien hebben jullie al een datum en is er al nagedacht hoe jullie dag eruit moet komen te zien. Maar een voorbereiding voor een trouwdag is niet niks. Hier heb je veel tijd en energie voor nodig. Dat heeft niet iedereen.

‘Onbezorgde Trouwdag’ kan jullie daarbij helpen. Hoe? Dat bepalen jullie helemaal zelf. Wij kunnen de totale organisatie van jullie dag uit handen nemen, maar ook het ceremoniemeesterschap voor onze rekening nemen. Hoe jullie het maar willen.
Wat je hiervoor moet doen, is alleen maar contact opnemen met ‘Onbezorgde Trouwdag’ voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin spreken we dan door wat jullie willen en wat jullie verwachten van ‘Onbezorgde Trouwdag’.

Onbezorgde Trouwdag staat garant voor de organisatie van een unieke Trouwdag

Onbezorde Trouwdag
gsm 06 - 21 53 36 33
e-mail
www.onbezorgdetrouwdag.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Drenthe - Trouwen in het buitenland