Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Zuid-Holland

Caroline´s Bruidsboutique - Wassenaar


Het kiezen van een bruidsjapon is een onvergetelijk moment. Misschien heb je jaren gefantaseerd over een japon als deze of wellicht is de droomjapon van je keuze ook voor jou een aangename verrassing.

Spreek je ideeën zoveel mogelijk bij ons uit. Wij nemen ruim de tijd voor het maken van de voor jou juiste keus! Vandaar dat wij enkel en alleen op afspraak werken, met telkens maar één bruid!

Ondanks dat Caroline´s Bruidsboutique qua oppervlakte niet zo groot is, hangen er toch meer dan 100 japonnen en een ruime diversiteit aan accessoires en schoenen!

Dus een bruid kan zich bij ons volledig kleden.

Caroline´s Bruidsboutique onderscheidt zich van andere bruidshuizen door het aanbod van prijs, kwaliteit en service! Japonnen in alle maten en soorten voor de slanke maar ook uiteraard voor de wat vollere bruid, van heel jong tot wat meer op leeftijd!

Wij nemen de tijd om de styling te perfectioneren. Lange handschoenen, een aparte hoed of een romantische sluier, bijpassend tasje of de perfecte schoenen, alles is bespreekbaar totdat jij zeker weet: zo moet het zijn!

Dan staat immers niets een perfecte trouwdag nog in de weg!

Caroline´s Bruidsboutique
Windlustweg 1
2241 MV Wassenaar
www.carolinesbruidsboutique.nl
 


Bruidspaleis Den Haag - Den Haag


Bruidsmode
Het Bruidspaleis heeft o.a. de volgende merken in haar collectie: Anne Belin, Brinkman, Ian Stuart, Marylise, Pronovias en Rembo Styling.

Mannenmode
Voor de mannen heeft het Bruidspaleis een speciale afdeling ingericht waar de heren in style gekleed kunnen worden, afgestemd op hun bruid, zonder dat zij het van elkaar weten.

Bruidsmeisjes en bruidsjonkertjes
Uiteraard heeft het Bruidspaleis de kleintjes niet vergeten, hiervoor heeft zij diverse mogelijkheden voor handen.

Bruidspaleis Den Haag
tel. 070 - 364 36 04
fax 070 - 345 50 22
e-mail
www.bruidspaleis.nl
 


Silvie’s Trouwjurken Verhuur  - Katwijk (ZH) & Groningen


Trouwjurken kopen en/of huren doe je bij Silvie’s Trouwjurken Verhuur

Silvie’s Trouwjurken Verhuur is de nummer 1 bruidsmode verhuur en verkoop service van Nederland met de nieuwste trouwjurken collectie met meer dan 800 foto’s op onze website. Exclusieve, elegante, sexy en ook goedkope trouwjurken.

Huren van een trouwjurk kan de oplossing zijn voor veel bruiden. Door een trouwjurk te huren bent u goedkoper uit als kopen. In veel landen is de verhuur van bruidsmode een begrip.
In onze veelzijdige collectie trouwjurken hebben wij onder andere: Sincerity, Pronovias, Demetrios, Eddy K, Mary Borsato en Mary’s.

Trouwjurken kopen, op onze afdeling Trouwjurken Verkoop hebben wij vele modellen hangen van de bekende merken zoals Divina Sposa, Miss Kelly, Sweetheart, Tomy Mariage, Mori Lee en Sylvie ons eigen huismerk trouwjurken.
Bijna alle trouwjurken hebben wij in de maten 32 t/m 60, dus voor de grote maat trouwjurken, een maatje meer, slaagt u bij ons.

Maak een afspraak en overtuig uzelf van de unieke bruidsmode van Silvie’s Trouwjurken Verhuur.

Sylvie’s Trouwjurken Verhuur
gsm 06 - 38 75 01 27
e-mail
www.trouwwinkel.com
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zuid-Holland - Bruidsmode huren