Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Zeeland

Bruidshuis Ellen - Oostburg


Bruidshuis Ellen is gevestigd in het centrum van Oostburg en is uitgegroeid tot de grootste zaak in Zeeland.

In 2002 hebben wij op het Nederlandse Bruidsgala de tweede prijs toegekend gekregen en een award ontvangen.
We kunnen daarom met recht zeggen dat we tot de beste zaken van Nederland behoren. Er heerst vooral een gemoedelijke sfeer en je kunt er altijd op rekenen dat het voltallige team 100% klaarstaat om ervoor te zorgen dat je er op je trouwdag fantastisch uitziet.

Naast een gezellige sfeer en een uitstekende service bieden wij u een prachtige collectie van meer dan 700 japonnen van de grootste en bekendste merken zoals o.a.: Linea Raffaelli, Rembo styling (volledige collectie), Eddy K, Dimitrios, Anne Belin, Pronovias, Mathyro, Jan Stuart, Sincerity, Bruidsmode Brinkman, Creation Jolie, Rosa Clara, Modeca, Martha Blanc, Emily Costa, Novia ’d art, Cymbeline, Ladybird, Villais en nog veel meer. En dit allemaal in een collectie die loopt van maat 36 t/m 56.

Bruidshuis Ellen
tel. 0031 (0)117 45 48 61
www.bruidshuisellen.nl

 


Art of Mook - Goes


ART OF MOOK - ontwerp en creatie van eigenzinnige hoeden

ART OF MOOK is de naam van mijn hoedenatelier in de leukste plaats van Zeeland; Goes. En is ook het label in mijn exclusief ontworpen en handgemaakte hoeden voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, party’s, communies, modeshows, toneel- en theateruitvoeringen etc.

Na een oriŽnterend gesprek, waarbij ik let op de houding en uitstraling van de cliŽnt, wordt een ontwerp geschetst van de te maken hoed. Rekening houdend met individuele wensen, probeer ik steeds een zo uniek mogelijke hoofdbedekking te maken. Dit hoeft niet altijd een hoed te zijn, er zijn nog diverse andere creatieve en excentrieke hoofddecoraties te bedenken.
Het eindresultaat is, hoe dan ook, steeds een op maat gemaakte, geraffineerde creatie.

Iedere hoed die ik ontwerp wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Hierbij maak ik gebruik van diverse mallen, variŽrend van antieke tot eigentijdse modellen. Daarnaast maak ik ook hoeden ‘uit de hand gevormd’. Met name deze modellen zijn uniek, omdat ze niet zijn na te maken.

Veel inspiratie haal ik uit andere landen en culturen, uit de natuur, maar ook uit andere kunstvormen. IdeeŽn genoeg dus om nog uren in mijn atelier door te brengen. Ieder die nieuwsgierig is geworden, nodig ik uit voor een take-a-look.

Art of Mook
e-mail
www.artofmook.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Zeeland - Bruidsmode huren