Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Utrecht

Anastasi bruidsatelier - Nieuwegein


Anastasi bruidsatelier ontwerpt trouwjurken exclusief en op maat. Modern of klassiek, fishtail of wijd, off-white of bordeaux, strapless of halter, sexy of dansbaar, bewerkt of glad - de keuze is aan jou!
In een persoonlijk gesprek inventariseren we eerst jouw eigen wensen of ideeŽn. Om inspiratie op te doen gaan we dan uitgebreid passen. Alle jurken en alle combinaties zullen de revue passeren. Jij kan absoluut alles zelf bepalen: lengte van de sleep, wijdte van de rok, hoeveelheid van de bewerking etc. Dit houdt in dat door te variŽren met prachtige materialen, kleuren en details alle onderdelen van onze bruidscreaties aangepast kunnen worden naar jouw smaak. De keus is onbeperkt.

We zoeken dť juiste stof en dť juiste kleur die de creatie tot jouw droomjapon maken. Zodra jij helemaal weet hoe jouw droomjurk eruit moet zien, nemen wij alle maten op en maken een jurk die perfect zit en alleen op jou is afgestemd.

Om het geheel te complementeren maken alle bijpassende accessoires zoals sluier, bruidssieraden, handschoenen, ringkussentjes, bruidstasje etc... zodat jouw bruiloft helemaal in een stijl wordt gehouden.

Anastasia bruidsatelier
gsm 06 - 48 45 09 14
e-mail
www.anastasi.nl
 


Bruidsmode DaniŽlle - Veenendaal


In het centrum van het land vindt u dť bruidsspeciaalzaak bij uitstek, namelijk Bruidsmode DaniŽlle.

De winkel waar alles kan en niets moet, daarom hanteren wij het no-nonsense principe.
Geen mooie praatjes, alleen een professioneel advies. Onze verkoopsters weten immers als geen ander dat u het gevoel moet hebben dat u de japon van uw dromen heeft gevonden.
Als gerenommeerd bruidsmodezaak maken wij die dromen al jaren waar.

Heeft u zelf een idee of wilt u iets aan de japon veranderen, dan staan onze ervaren coupeuses voor u klaar om dit in eigen atelier voor u te realiseren. Geen enkele japon verlaat onze winkel als deze niet voor 100% perfect zit.

Wij volgen de trends op de voet. Wij hebben de allernieuwste stijlen van onder andere de volgende merken: Linea Raffaelli - Sincerity - Perla - Marylise - Novia D’art - Oni Onik - Leijten - Mathyro - Sposanova.

Ook voor bijpassende accessoires heeft u een ruime keuze uit schoenen, hoeden, bruidslingerie en sieraden.

Als u plannen heeft om eens geheel vrijblijvend te komen passen, stellen wij het erg op prijs als u een afspraak maakt, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.
Wij zijn gemakkelijk te bereiken en hebben gratis ruime parkeergelegenheid.

Bruidsmode DaniŽlle
tel. 0318 - 52 76 46
www.bruidsmodedanielle.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Utrecht - Bruidsmode huren