Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Limburg

Bruidshuis Elegant Meusen - Weert


Sinds midden jaren 70 zijn de stijlvolle etalages van Bruidshuis Meusen een  eyecatcher in de verlengde Beekstraat. Het is reeds generatieslang een vertrouwd adres voor bruiden uit Weert en omstreken.
Gaandeweg is Bruidshuis Meusen zelfs uitgegroeid tot een toonaangevend bruidshuis voor Limburg.

Bruidshuis Meusen voert een nationale en internationale bruidscollectie met topmerken zoals Sincerity, Couture Vera, Modeca, Leijten creations, Brinkman, Benjamin Roberts en Mathyro. Tegenwoordig is het een trend voor een bruid en bruidegom om serieus te gaan shoppen voor de grote dag. Vandaar dat de gerenommeerde merken ieder half jaar een geheel nieuwe collectie presenteren. Wij kopen altijd de bruidskleding in vanaf een model, zodat wij precies weten hoe de jurk valt en wat deze uitstraalt. Naast de bruidscollectie bieden wij een compleet pakket accessoires: hoeden, sluiers, haarversieringen van het merk Sweethear, bruidslingerie van het label Poirier, tasjes, kousen en bruidsschoenen.

Een moderne, romantische of klassieke bruidsjurk, bij Bruidshuis Meusen vindt elke vrouw de stijl die bij haar past. Ook als ze op zoek is naar een bruidsjurk in kleur of een maatje meer, is ze hier aan het juiste adres.

Bruidshuis Elegant Meusen
tel. 0495 - 53 32 07
fax 0495 - 45 35 77
e-mail
www.bruidshuismeusen.nl

 


Original de bruidsgalerij - Heerlen


“Een vrouw aankleden is als het creŽren van een beeldhouwwerk, is als het scheppen van een unieke eenheid.”
Mode is daarom synoniem met emotie. Een perfect geklede bruid brengt je gemoed in beweging. Bij Original de bruidsgalerij zijn wij ons er volledig van bewust dat kleding de juiste toon moet zetten, zodat er een uitstekende balans ontstaat.

Een smaakvol geklede bruid is een volmaakte verschijning.
De totale bruidscollectie wordt daarom geheel zelf ontworpen en in eigen atelier vervaardigd.
Met recht is de bruidscollectie van Original de bruidsgalerij daarom uniek. Ook bij de aankoop van de stoffen staat originaliteit en exclusiviteit voorop. Deze stoffen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Bij kleding horen de juiste accessoires en dus maken sieraden en hoeden deel uit van ons assortiment. Deze accessoires kunnen ook worden gehuurd.
De levertijd van een creatie is ongeveer 12 weken.

Ben jij ook die vrouw die waarde hecht aan een eigen onmiskenbare stijl en exclusiviteit? Maak dan een afspraak zodat we je alle persoonlijke aandacht kunnen geven die je voor deze speciale dag verdient.

Original de bruidsgalerij
tel. 045 - 542 57 71
www.debruidsgalerij.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Limburg - Bruidsmode huren