Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Groningen

Charina Bruidsmode - Stadskanaal


De mooiste dag van je leven begint bij de bruidsmodespeciaalzaak, ofwel bij ons!

Wij zijn al enige jaren een bekend adres in Stadskanaal voor alles wat met bruidsmode te maken heeft. Behalve de bruidsjaponnen leveren wij ook sieraden, lingerie, handschoenen, hoeden en schoenen.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we een ruime keus bieden. Maar nog veel belangrijker vinden wij het dat je ook echt plezier beleeft aan het uitzoeken van je complete bruidsoutfit. Ons motto naar de bruiden is dan ook: vrijheid blijheid! In alle privacy en rust gaan we samen op zoek naar een japon die bij jou past en waarin jij je op je mooist voelt.

Heb je de japon van je dromen gevonden, dan zullen we je tot de grote dag begeleiden. Je japon wordt perfect vermaakt en we kunnen ook zorgen voor een bijpassend bruidskapsel en de visagie! Graag nemen wij alle tijd voor je, dus we raden wel aan een afspraak te maken.

Er is altijd voldoende parkeerruimte aanwezig.
U bent van harte welkom.

Charina Bruidsmode
tel. 0599 - 61 82 40
fax 0599 - 32 69 51
e-mail
www.charina.nl
 


Silvie’s Trouwjurken Verhuur  - Groningen & Katwijk (ZH)


Trouwjurken kopen en/of huren doe je bij Silvie’s Trouwjurken Verhuur

Silvie’s Trouwjurken Verhuur is de nummer 1 bruidsmode verhuur en verkoop service van Nederland met de nieuwste trouwjurken collectie met meer dan 800 foto’s op onze website. Exclusieve, elegante, sexy en ook goedkope trouwjurken.

Huren van een trouwjurk kan de oplossing zijn voor veel bruiden. Door een trouwjurk te huren bent u goedkoper uit als kopen. In veel landen is de verhuur van bruidsmode een begrip.
In onze veelzijdige collectie trouwjurken hebben wij onder andere: Sincerity, Pronovias, Demetrios, Eddy K, Mary Borsato en Mary’s.

Trouwjurken kopen, op onze afdeling Trouwjurken Verkoop hebben wij vele modellen hangen van de bekende merken zoals Divina Sposa, Miss Kelly, Sweetheart, Tomy Mariage, Mori Lee en Sylvie ons eigen huismerk trouwjurken.
Bijna alle trouwjurken hebben wij in de maten 32 t/m 60, dus voor de grote maat trouwjurken, een maatje meer, slaagt u bij ons.

Maak een afspraak en overtuig uzelf van de unieke bruidsmode van Silvie’s Trouwjurken Verhuur.

Sylvie’s Trouwjurken Verhuur
gsm 06 - 38 75 01 27
e-mail
www.trouwwinkel.com
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Groningen - Bruidsmode huren