Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Gelderland

The Bride Bruidsmode - Barneveld


The Bride Bruidsmode feliciteert u met uw voorgenomen huwelijk.

Om u de juiste service te kunnen geven, geniet het de voorkeur tijdig een afspraak te maken.  Een vriendelijk en professioneel team staat klaar om de bruid zo ontspannen mogelijk op haar trouwdag voor te bereiden.
 
Wij zijn het adres voor, nationale en internationale bruidsmode-collecties. Wij hebben een aparte hoek ingericht met betaalbare japonnen.

Voor alleen stof of accessoires kunt u ook bij ons terecht. Zo vindt u bij ons een ruime collectie haarmode, jasjes en bontjasjes. De gerenommeerde merken lingerie met bijpassende kousen. Sieraden met bijpassende oorbellen en een ruime keuze in handschoenen en sluiers.

Een uitgebreide schoenencollectie in leer en satijn met bijpassende tassen, ook uit eigen atelier. Een ruime collectie hoeden die ook in de stof van de japon gemaakt kunnen worden.

The Bride Bruidsmode
tel./fax 0342 - 41 84 58
e-mail
www.thebride.nl

 


Prinses Bruidsmode - Apeldoorn


Prinses Bruidsmode is gespecialiseerd in het aankleden van haar klanten. Met een groot assortiment van meer dan 600 modellen zijn wij één van de bekendste bruidszaken van de regio. De toekomstige bruiden worden van top tot teen aangekleed compleet met lingerie, schoenen, sluier, hoeden, sieraden enz.

Van klassieke tot moderne, van chique tot zeer romantische en er zijn ook grote maten bruidsjurken in ons assortiment.
Wij bieden onze klanten persoonlijk aandacht van aankoop tot levering van de bruidsjurken en trouwkostuums.

Tevens zijn er communiejurkjes, bruidsmeisjes-jurkjes en jonkerpakjes in de collectie.

We zien u graag in onze winkel. Wij werken het liefst met afspraken, want dan kunnen wij u alle aandacht geven. Bel daarom van te voren om een vrijblijvende afspraak te maken.

Prinses Bruidsmode
tel. 055 - 578 64 64
fax 055 - 577 71 04
e-mail
www.prinsesbruidsmode.nl
 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Gelderland - Bruidsmode huren