Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Friesland

Wizard’s Fun Company - Harlingen


Van harte welkom bij het léukste bruidsmodehuis van de Benelux!
En we mogen je feliciteren..., want hoogstwaarschijnlijk ben je op zoek naar dé droomjapon voor je aankomende huwelijksdag..., waar of niet...!?

En het is vast geen toeval dat je dan bij ons terecht bent gekomen, want de meest uiteenlopende stijlen vind je in onze winkel: traditionele bruidsjaponnen in ivory, wit of bijvoorbeeld in cappuchinokleur, maar ook een gigantische collectie gekleurde bruidsjaponnen.
Je vindt hier écht héél erg veel kleur én vrijwel alles is verkrijgbaar in de maten 32 tot en met 62!

Enne..., voor de accessoires hoef je ook niet verder te zoeken..., want werkelijk alles hebben we in de collectie! Sluiers, lingerie, schoentjes, kousen, tiara’s, hoeden, hoepels..., you name it...!

Wizard’s Fun Company
tel. 0517 - 43 02 35
e-mail
www.wizards.nl
 


Bruidsmodestudio Queeny’s - Leeuwarden


Queeny’s Bruidsmode door menigeen omschreven als de meest trendy en modernste bruidsmodezaak van Noord-Nederland. Dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn wij uitgegroeid tot een zaak met ambitie en passie voor het vak.
Onze klanten zijn niet voor niets onze beste referentie!

Een goede service, de persoonlijke aandacht en een eerlijk advies blijft bij ons hoog in het vaandel staan, want wij willen de drempel voor aanstaande bruiden, zo laag mogelijk houden.
Het gaat dan ook om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Queeny’s Bruidsmode biedt u een ruime collectie bruidsjaponnen in verschillende bekende merken, stijlen en prijsklassen.
Ook voor bruidsaccessoires; bijvoorbeeld schoenen, hoeden, handschoenen, lingerie etc. kunt u bij ons terecht. Naast het perfect op maat maken van uw bruidsjapon, kunt u ook uw gedragen bruidsjapon bij ons laten reinigen.

Wij adviseren een bezoek op afspraak, zo garanderen wij u, de volledige en persoonlijke aandacht.

Bruidsmodestudio Queeny’s
e-mail
www.queenys.nl

 


Bruidsboutique Marianna - Sneek


Trouwen in de trouwjurk van uw dromen is een Sprookje...

Dit is de eerste stap op weg naar de mooiste dag van uw leven.
Bij ons vindt u een bijzonder uitgebreide collectie japonnen. Romantisch klassiek, gewaagd modern of een stijl daartussen: waar gaat uw voorkeur naar uit? Waar voelt u zich geweldig in? Laat u onder deskundige begeleiding van onze adviseuses in alle rust rondleiden langs ontwerpen van alle gerenommeerde merken in de meest uiteenlopende stijlen en stoffen.

Vele merken hebben we in huis, zodat u goed kunt beoordelen hoe een japon voelt en hoe die u staat! Grote internationale merken zijn in onze winkel vertegenwoordigd.

Welke accessoires er uitgekozen worden is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wij hebben ervoor gezorgd dat er in ieder geval wat te kiezen valt: sluiers, schoenen, lingerie, hoeden, diadeempjes, sieraden enz.

Bruidsboutique Marianna
tel. 0515 - 43 37 38
e-mail
www.bruidsboutiquemarianna.nl
 


Bruidsboetiek Dian - Joure


...omdat trouwen al duur genoeg is!

Het is een ongewone plaats, maar op het industrieterrein in Joure bevindt zich tussen veel bedrijven Bruidsboetiek Dian. De winkel startte in 1993 in het centrum van Joure. Na drie jaar is in 1996 de winkel verhuisd naar het industrieterrein. Waar de winkel nu veel ruimer van opzet is.
Met een groter assortiment aan jurken en accessoires.

Bruidsboetiek Dian werkt op afspraak. Dat is plezieriger voor u als klant. U krijgt dan ongestoord de aandacht en de tijd die u verdient. Onder het genot van een kopje koffie kunt u kijken, passen en u krijgt vrijblijvend advies. Hier worden de klanten in alle rust ontvangen en de auto kan voor de deur worden geparkeerd.

Service: de jurk wordt op maat gemaakt. “Klanten die met een perfecte jurk de deur uitgaan, zijn onze beste reclame”, is de slogan.

Bij Dian vindt u ook kleding voor bruidsmeisjes/jonkers, sieraden, hoeden, schoenen, lingerie e.d.
Er wordt wel gezegd: “een goed huwelijk begint in Joure”.
Behalve een uitgebreide collectie éénmaal gedragen jurken hangen er ook veel nieuwe jurken in de winkel.

De enorme collectie is moeilijk te omschrijven, beter is het om zelf te komen kijken. Voor u het weet, wilt u even passen.

Bruidsboetiek Dian
tel. 0513 - 41 88 62
fax 0513 - 41 65 25
www.bruidsboetiek-dian.nl

 


Fidelity Bruidsmode - Burgum


Fidelity werkt met de nieuwste collecties van nationale en internationale topmerken. Iedere japon is in de gewenste maat na te bestellen. De levertijd is maximaal 3 maanden. Veelal kunnen er aanpassingen worden verricht door de fabrikant op de japon. Alles naar jouw wens.
Grotere maten zijn geen enkel probleem.

Een romantische sluier, een moderne hoed, het maakt de japon van jouw keus helemaal compleet. Denk ook eens aan chique handschoenen, tiara’s, sieraden, haarstekers, boa’s, stola’s, kousebanden, baleinrokken etc.

Of je er nu klassiek, romantisch en traditioneel uit wilt komen te zien of juist modern en dynamisch, het kan bij Fidelity allemaal.

Exclusieve japonnen maar ook vriendelijk geprijsd. Ben je nieuwsgierig naar onze japonnen?
Je kunt ze vrijblijvend komen passen na het maken van een afspraak. Er wordt alle tijd genomen om van alles te zien, en te passen in een prettige intieme sfeer. Je hebt de hele boutique dan voor jezelf.

Fidelity Bruidsmode
tel. 0511 - 48 21 89
fax 0511 - 48 22 98
e-mail
www.fidelity-burgum.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Friesland - Bruidsmode huren