Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Bruidsmode in Drenthe

Bruidsboutique Monique - Meppel


Voor die belangrijke dag in je leven wil je er natuurlijk prachtig uitzien! Het uitzoeken van de bruidsjurk voor jou is een emotionele aangelegenheid. Het moet juist die ene japon zijn die bij je past, waar jij jezelf in herkent.
Samen met moeder, aanstaande schoonmoeder en/of andere sfeer vind je terug in de knusse ambiance van mijn winkel, waar je ruim de tijd en persoonlijke aandacht mag verwachten voor het maken van jouw keuze.

Ondanks dat mijn boutique qua oppervlakte niet zo groot is, hangen er toch ruim 120 japonnen met bijbehorende accessoires, schoenen, lingerie, hoeden en sluiers. Een bruid kan zich bij mij volledig kleden!

Wat mijn winkel anders maakt dan andere bruidswinkels is de formule die ik hanteer. Bij mij kun je niet alleen nieuwe japonnen kopen, maar ook gedragen japonnen. Bovendien is huren mogelijk.
De slechts eenmaal gedragen japonnen zijn niet ouder dan anderhalf jaar als ze ingebracht worden, maar wel een stuk goedkoper dan nieuwe bruidsjaponnen! Het leuke hiervan is dat je veel geld kunt besparen op een modieuze jurk die haast niet van nieuw te onderscheiden is.

Graag nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn boutique.

Bruidsboutique Monique
tel. 0522 - 24 64 45
e-mail
www.bruidsboutique-monique.nl
 


Bruidium trouwmode - Assen


Actuele bruidsmode voor elke bruid.
Ook voor de bruid met een maatje meer is er ruime keus.

In een ongedwongen sfeer kun je jouw favoriete modellen passen met alle bijbehorende accessoires. Actuele accessoires voor elke bruid: lingerie, kousen, hoeden, handschoenen, choenen, sluiers en haarstukjes, petticoats en byoux.

Wij voeren o.a. de collecties van:
Rembo styling, Sincerity, Ladybird, Agnes, Elizabeth, HR Fashion, Modéca, Justin Alexander, Poirier, Noblesse, Sophie Sposa en andere...

Wij zijn aangesloten bij de “stichting MITEX garantiefonds”.

Bruidium trouwmode
tel. 0592 - 33 02 34
www.bruidium.nl
 


Mariska Bruidsmode - Dieverbrug


Bij ons vind je de nieuwste bruidsmode van diverse merken.
Dit alles is bij ons te koop en te huur.

Wat voor een bruidsmode heeft jouw voorkeur? Klassiek romantisch, extravagant, trendy of sportief? Tule, fluweel, klant, organza of zijde?

Ontdek de stijl die bij jou past in onze uitgebreide collectie.
Laat je alvast inspireren door de getoonde collectie van toonaangevende merken op onze website.

Mariska Bruidsmode
gsm 06 - 53 76 86 69
e-mail
www.mariskabruidsmode.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Drenthe - Bruidsmode huren