Bruidsboeket Verloven-Trouwen.nl

Vrijgezellenfeesten in Friesland

NoorderUitje - Groningen, Friesland en de Duitse Waddeneilanden


NoorderUitje organiseert één - en meerdaagse actieve en recreatieve arrangementen voor iedereen die er in groepsverband op uit wil. Hierbij valt te denken aan bedrijven, non profit organisaties, verenigingen, teams, families, scholen, vrijgezellenfeesten etc.

Het werkgebied van NoorderUitje omvat de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden en de provincies Groningen en Friesland.
Wij kennen het Noorden als onze broekzak en nemen denk- en regelwerk graag van u over. U hebt er geen omkijken naar, u hoeft alleen maar ontspannen te genieten van u unieke uitje.

Hoe wilt u de dag invullen?

Allereerst brengen wij op professionele, maar ontspannen wijze uw wensen in kaart.
Gaat u bijvoorbeeld voor:
       •   HIKING & BIKING: Actief en avontuurlijk
       •   MUSIC & FOOD: Stad en cultuur
       •   SUN & FUN: zon, zee en strand

Of juist heel wat anders. Laat het ons horen en wij gaan voor u aan de slag.

NoorderUitje
tel. 058 - 216 26 51
fax 058 - 216 05 63
e-mail
www.noorderuitje.nl
 


Zeilklipper Linde - Harlingen


De robuuste driemasterklipper Linde (1910) was van origine een vrachtschip, wat nog zichtbaar is door de opvallend ruime opzet van het schip. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een stijlvolle zeilklipper.

Aan boord is het genieten. Wind door de haren en blik op oneindig. Dat moet je voelen, beleven. Dat kan, aan boord van de Linde.

Op het ruime voordek is ruimte om te zitten en te genieten van de opspattende golven. Op de opbouw kunt u uit de wind genieten van de zon en het fonkelende water.

Het middendek heeft 6 bankjes en biedt meer dan voldoende comfortabele zitruimte.
Hier kunt u met collega’s, vrienden of familie genieten van de zeiltocht, het uitzicht in een haven of een feestelijke barbecue houden. Op het achterdek is ook nog eens zitruimte met een heerlijk uitzicht!

De Linde is voorzien van een hoge opbouw en reling waardoor jonge kinderen vrij rond kunnen lopen. Uiteraard kunnen zij onderdeks uitgebreid spelen.

De Linde heeft overnachtingsmogelijkheden voor 30 personen. Tijdens dagtochten kunnen 50 personen inschepen.

Alle zeilen worden met de hand  bediend. Met drie hoofdzeilen en drie voorzeilen is het gezamenlijk aanpakken om alle zeilen omhoog de masten in te heisen. Dus: Trossen los en varen maar!

Zeilklipper Linde
e-mail
Lees verder...
 


Studio Audioshape - Leeuwarden


In feeststudio Audioshape in Leeuwarden vier je het aller-leukste vrijgezellenfeest! Niet alleen neem je met z’n allen een persoonlijke cd voor de vrijgezel op, je hebt een perfect lied om ten gehore te brengen op de bruiloft én een superfeest met hapje en drankje in ons studiocafé. Waar je na gedane arbeid door kunt zingen en swingen op de karaokebühne.
Bovendien krijgt iedereen een cd met het nummer en karaokeversie mee zodat je nog jarenlang kunt genieten en meezingen!

We beginnen met een rondleiding in de studio waarbij je uitleg krijgt over hoe een cd opname in zijn werk gaat. Hoe wordt de nieuwe cd van Marco Borsato en Jan Smit opgenomen en gemixt?
Welke apparatuur is nodig en welke effecten zorgen voor hun unieke sound?
In het gezellige studiocafé kies je gezamenlijk een nummer uit dat je gaat bewerken. Onder het genot van een vers bakje koffie of lekker drankje, schrijf je gezamenlijk een toepasselijke tekst.
De vrijgezel krijgt een fotoshoot aangeboden als echte popster; deze foto’s worden gebruikt voor op de cd en de cd-hoes.
Zo krijg je een echt persoonlijk cadeau!

Als de tekst klaar is, arrangeer je met professionele begeleiding de zangpartijen en oefen je de tekst met z’n allen met behulp van het projectiescherm. Als jullie er klaar voor zijn, duik je de opnameruimte in en begint het echte werk; koptelefoons op en inzingen maar!
Nu ervaar je hoe het echt is om een cd op te nemen.

Met een hapje en drankje kun je even bijtanken in het studiocafé om vervolgens verder te zingen en swingen op de karaokebühne.
Met Singstar (PS) zing je supersolo’s, dromerige duetten of ga je de strijd tegen elkaar aan! De computer meet je “zuivere” noten en bepaalt wie de beste zanger is.

Voor een compleet feest met uniek kijkje in de keuken van een professionele studio, een persoonlijk cadeau voor de vrijgezel, een stukje voor de bruiloft, een hapje en drankje in het studiocafé en helemaal los gaan op de karaokebühne heb je voor de hele groep een geweldig feest.

Studio Audioshape
gsm 06 - 36 39 26 75
feestje@audioshape.nl
www.audioshape.nl
 


Fierljepcentrum - Zwaagwesteinde


Het fierljepcentrum in Zwaagwesteinde is de enige plaats ter wereld waar het hele jaar door, zowel binnen als buiten, gefierljept kan worden.
In de fraaie indooraccommodatie worden fierljepcursussen en andere spannende activiteiten verzorgd voor recreatieve groepen. Niet alleen bedrijven, maar ook verenigingen, families, scholen en vrijgezellen en vriendenclubs zijn van harte welkom in het centrum.

In het fierljepcentrum bevindt zich een keurig groepsverblijf. Er zijn maar liefst tien luxe slaapverblijven met douche en toilet op de kamer. De slaapverblijven zijn per stuk te huur vanaf 4 tot max. 6 personen per kamer. Voor hele grote groepen zijn er nog extra slaapzalen waardoor er in totaal voor ruim 100 personen overnachtingsmogelijkheden zijn.

Het fierljepcentrum beschikt ook over een ruim BBQ-buffetrestaurant met een gezellige bar.
Voor feesten en vergaderingen zijn er naast het restaurant ook nog een aantal zalen voor 10 tot 350 personen.

Fierljepcentrum
tel. 0511 - 44 73 71
gsm 06 - 10 92 89 47
e-mail
www.fierljepcentrum.nl

 
 

©Verloven-Trouwen.nl - Home - Friesland - Vrijgezellenfeesten door het hele land